Life

Ce i-a propus Teodora, soția lui Alex Marcu, unei ispite de la Insula Iubirii: “Vreau să mă bucur de fiecare moment”

Teodora, soția lui Alex Marcu, i-a făcut o propunere unei ispite de la Insula Iubirii. Concurenta și-a dat seama că ea și partenerul ei nu sunt potriviți unul pentru celălalt.
06.06.2022 | 20:09
Ce ia propus Teodora sotia lui Alex Marcu unei ispite de la Insula Iubirii Vreau sa ma bucur de fiecare moment
Teodora de la Insula Iubirii, propunere pentru una dintre ispite. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teodora, soția lui Alex Marcu de la Insula Iubirii, a fost surprinsă în pat alături de o ispită, după ce i-a propus să doarmă împreună.

Ce i-a propus Teodora, soția lui Alex Marcu, unei ispite de la Insula Iubirii

Concurenții mai au o săptămână până la final, iar relațiile lor au fost puse la încercare în cele două săptămâni de când se află în Thailanda.

ADVERTISEMENT

Teodora Marcu s-a apropiat tot mai mult de ispita Ali, despre care spune că a ajutat-o să realizeze anumite lucruri despre căsnicia cu Alex Marcu. Tânăra de 19 ani i-a propus ispitei să doarmă împreună.

“Teodora mi-a făcut invitaţia să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”, spune Ali la Insula Iubirii, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

“Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (…) Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă!”, spune, la rândul ei, Teodora.

Teodora și Alexandru Marcu au venit împreună în Thailanda, dar rămâne de văzut dacă vor părăsi insula în aceeași formulă. Timpul petrecut alături de ispite a ajutat-o pe tânără să-și dea seama diverse lucruri despre relația cu partenerul ei.

ADVERTISEMENT

“Sincer nu mă aşteptam să fiu chemat, asta mă face mai curios şi mai tensionat în acelaşi timp!”, spune Alex despre momentul în care a fost chemat la bonfire.

“Mi-am dat seama de aseară că nu sunt în relaţia potrivită!”, este concluzia la care a ajuns Teodora.

ADVERTISEMENT

Două cupluri de la Insula Iubirii s-au despărțit

Două cupluri deja s-au despărțit, în cele două săptămâni petrecute pe insulă. Este vorba despre Lavinia și Rey, dar și despre Cristina și Sebastian.

Lavinia s-a îndrăgostit de ispita Florin și s-a simțit trădată de Rey după ce acesta s-a sărutat cu Eda. Concurenta a fost consolată de Florin, iar de aici a început relația dintre ei.

Nici Cristina nu a putut rezista ispitei. Deși are în continuare sentimente pentru Sebastian, blondina se simte atrasă de Bogdan, de care s-a apropiat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT