Fotbal intern

Ce i-a şocat pe poliţişti atunci când l-au oprit pe Florinel Coman! “Ce, eşti rus?!” Exclusiv

23.02.2021 | 11:03
Ce ia socat pe politisti atunci cand lau oprit pe Florinel Coman Ce esti rus Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis, după ce vedeta FCSB “zbura” pe Autostrada Soarelui cu 165km/oră. FANATIK a aflat ce i-a şocat pe poliţiştii care l-au oprit pe internaţionalul român.

Imediat după ce a fost tras pe dreapta, Florinel Coman le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere din Ucraina, însă în urma verificărilor, forţele de ordine au constat că fotbalistul nu deţine permis de conducere. Din informaţiile FANATIK, trei aspecte au fost în defavoarea vedetei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman i-a şocat pe poliţiştii care l-au oprit pe Austrostrada Soarelui

În primul rând, permisul de conducere ucrainean al lui Florinel Coman nu era tradus în limba română, ceea ce i-a făcut pe poliţişti să-l şi ironizeze pe fotbalist. “Ce, eşti rus?!”, i-a transmis unul dintre agenţi jucătorului, după ce a început verificarea actelor.

În al doilea rând, permisul ucrainean al fotbalistului nu era înregistrat în România, astfel că poliţiştii nu l-au putut găsi în baza de date. Cu toate acestea, Ucraina are un sistem prin care poate fi verificată validitatea actului, iar răspunsul este primit pe loc.

ADVERTISEMENT

Al treilea semnal de alarmă pentru poliţişti a fost lipsa unui permis de şedere pe teritoriul Ucrainei, obligatoriu atunci când faci cursurile unei şcoli de şoferi şi participi la examene într-o ţară străină.

Comunicatul poliţiei după ce Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal

“La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . ….

ADVERTISEMENT

În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist. Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul poliţiei.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman se afla la volanul unui autoturism Audi A7, al cărui preţ porneşte de la 50.000 de euro. Bolidul atinge 100 km/oră în 6,5 secunde, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 250 km/oră.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT