Life
notix pixel id

Ce i-a spus Bill Gates Alinei Pușcău la o întâlnire din Los Angeles: „A avut dreptate”

Alina Pușcău a vorbit despre o întâlnire pe care a avut-o cu miliardarul Bill Gate în urmă cu zece ani, în California.
02.11.2021 | 11:40
Ce i-a spus Bill Gates Alinei Pușcău la o întâlnire din Los Angeles: „A avut dreptate”
Alina Pușcău, dezvăluiri despre întâlnirea memorabilă avută cu Bill Gates. Foto: forbes.com/ Instagram
ADVERTISEMENT

Modelul Alina Pușcău a povestit una dintre experiențele care au marcat-o în cariera ei. În urmă cu zece ani, românca a avut ocazia să îl întâlnească pe celebrul Bill Gates. Filantropul i-a spus câteva lucruri de care s-a convins odată cu trecerea timpului.

Alina și-a amintit de vorbele pe care i le-a zis Bill Gates în urma dramei prin care a trecut recent, fiind puternic afectată de Covid-19.

Vedeta a acordat un interviu pentru Teo Show în care și-a amintit de întâlnirea ei cu șeful de la Microsoft, ale cărui cuvinte i-au rămas întipărite în minte până în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcău l-a întâlnit pe Bill Gates acum zece ani. Ce i-a spus modelului

Alina a spus cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut în urmă cu o lună. Și-a dat seama cât de fragilă e în fața unei boli. Și-a dat seama și cât de mult a depins viața ei de medici.

Vorbind despre infernul Covid, din care a ieșit cu greu în cele din urmă, Pușcău a ținut să povestească o întâmplare care îl implică pe celebrul miliardar american.

ADVERTISEMENT

Alina spune că în urmă cu zece ani a stat la aceeași masă cu Gates. Ce i-a rămas în minte a fost dorința celebrului afacerist de a ajuta sistemul medical, spunându-i că toată atenția trebuie îndreptată în primul rând către personalul care lucrează în spitale, în special către asistente.

„A avut dreptate. Zicea că trebuie să se facă mai multe acțiuni de caritate pentru asistentele medicale. Ele sunt cele care salvează vieți. Medicii doar semnează niște hârtii”, a povestit Alina Pușcău la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Covid-19 a marcat-o profund

Fotomodelul cunoscut în întreaga lume a spus asta amintindu-și cum s-a zbătut între viață și moarte în urmă cu o lună. Dacă nu dădea de un personal medical dedicat și priceput, manechina spune că nu știe dacă ar fi fost acum în viață.

Alina a ajuns de două ori la spital din cauza Covid. Prima oară a mers la Spitalul Floreasca, unde a intervenit pentru ea celebrul sportiv Andrei Stoica.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a fost din nou internată, la Elias, după ce doctorii de la Floreasca îi greșise tratamentul pentru plămâni. Tânăra a spus că este un miracol că a reușit să scape din boală și că toată viața își va aminti de echipa de doctori și asistente care au pus-o pe picioare.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri