Life

Ce i-a spus Charlotte la ureche fratelui ei, George, în timpul înmormântării Reginei Elisabeta. Băiatul Prințului William s-a conformat imediat. Video

Charlotte s-a asigura ca fratele ei, Prințul George, să respecte protocolul în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, străbunica lor.
20.09.2022 | 12:51
Ce ia spus Charlotte la ureche fratelui ei George in timpul inmormantarii Reginei Elisabeta Baiatul Printului William sa conformat imediat Video
Prințesa Charlotte și Prințul George, în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Sora Prințului George, Charlotte, a fost imortalizată de presă în timp ce îi oferea o lecție importantă de protocol în timpul funeraliilor străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a.

Charlotte, pusă la punct cu protocolul Casei Regale în timpul înmormântării Reginei Elisabeta

Ieri, 19 septembrie, suverana a fost condusă pe ultimul drum, lăsând în urmă o mulțime înlăcrimată. Dacă pentru adulții Familiei Regale anumite reguli sunt ușor de respectat, pentru pici lucrurile stau ușor diferit.

ADVERTISEMENT

Năzdrăvanul George a avut noroc nu doar cu părinții săi, Kate Middleton și William, ci și cu sora lui, Charlotte. Aceasta pare să fi învățat deja protocolul, așa că în timp sumbrei ceremonii i-a oferit un sfat prețios fratelui ei.

Când sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale a trecut în fața membrilor Familiei Regale, Charlotte s-a apropiat de fratele ei și i-a șoptit ceva la ureche. Scena a fost văzută de toată lumea, iar acum s-a aflat și ce anume i-a spus fata lui Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

„Acum trebuie să te înclini”

„Acum trebuie să te înclini”, i-a zis cu seriozitate Charlotte Prințului George. Acesta s-a conformat imediat, având încredere în îndemnul primit de la sora lui.

Presa britanică a remarcat cu câtă maturitate au tratat copiii cea mai neagră și tristă zi pentru Casa Regală. Au fost și câteva momente în care micuții au mai smuls câte un zâmbet. De pildă, în biserică, Charlotte a reușit să îl facă pe unchiul ei, Harry, să zâmbească, uitând fie și pentru câteva secunde de trecerea în neființă a bunicii sale.

ADVERTISEMENT

Funeraliile, văzute de peste 5 miliarde de oameni

Micuța Charlotte a avut un moment de complicitate și cu mătușa ei, Meghan Markle, care a tratat-o cu căldură când Regina a fost condusă pe ultimul drum.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată ieri, iar la evenimentul încărcat de emoție au participat o serie de șefi de state, printre care și președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția sa, Carmen. 

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost urmărit de peste 5 miliarde de oameni de pe întregul glob pământesc. Cu alte cuvinte, 63% din populația planetei a văzut funeraliile, un adevărat record istoric.

 

ADVERTISEMENT