News

Ce i-a spus Codin Maticiuc tatălui său, după ce și-a văzut fetița pentru prima oară! ”Din păcate, nu se poate!”

07.04.2019 | 21:51
Ce mesaj i-a transmis Codin Maticiuc tatălui său după ce acesta și-a ținut pentru prima oară fetița în brațe?

Codin Maticiuc a devenit pentru prima oară tată zilele trecute! Vedeta le-a arătat-o imediat prietenilor săi din online pe Smaranda, fiica sa. După ce a împărtășit fericitul eveniment cu internauții, acesta a ținut să-i transmită un mesaj și tatălui lui. Băiatul de Dorobanți a publicat fotografia cu micuța lui, în dreptul căreia a scris: „N-o să te las niciodată să cazi, dar o să te încurajez să zbori. Smaranda. Fata mea” 

Codin Maticiuc, mesaj pentru tatăl lui, după ce și-a ținut fetița în brațe

“Momentul acela când i-am arătat tatălui meu că din păcate nu se poate retrage din business. Cheltuielile mele tocmai s-au mărit”, a scris Codin Maticiu, după ce i-a făcut cunoștință Smarandei cu bunicul său. Iubita lui Codin Maticiuc a născut în Miami, iar micuța va purta același nume ca bunica sa.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a precizat Codin Maticiuc. Cu toate că acum formează o familie în toată regula cu femeia care l-a făcut tată, vedeta afirmă că nu vrea să se căsătorească niciodată.

Mesajul lui Codin Maticiuc pentru tatăl lui, după ce a luat-o în brațe pe fiica sa
Mesajul lui Codin Maticiuc pentru tatăl lui, după ce a luat-o în brațe pe fiica sa

Codin Maticiuc a recunoscut că nu se va căsători

După nașterea primului său copil, Codin Maticiuc s-a arătat fericit la ipoteza de a mai repeta experiența. Actorul a vorbit pentru prima dată despre femeia care l-a făcut tată. De asemenea, a mărturisit faptul că nu o va lua de soție pe aceasta, pentru că s-au pus de acord amândoi că actele nu ar schimba nimic.

“Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru revista VIVA!

Tags: