Fotbal international

Ce i-a spus Jurgen Klopp lui Adrian după gafa uriașă făcută în meciul cu Southampton. VIDEO

18.08.2019 | 11:12
Ce ia spus Jurgen Klopp lui Adrian dupa gafa uriasa facuta in meciul cu Southampton VIDEO

Jurgen Klopp a vorbit la conferința de presă după meciul dintre Liverpool și Southampton despre gafa făcută de portarul spaniol Adrian. Tehnicianul german le-a povestit jurnaliștilor că nu l-a certat, ci a glumit pe seama greșelii făcute. „Cormoranii” s-au impus cu scorul de 2-1 după golurile lui Sadio Mane și Roberto Firmino, în timp ce pentru „sfinți” a înscris Danny Ings.

Jurgen Klopp despre gafa lui Adrian: „Am glumit cu el, i-am urat bun venit” 🙂

Jurgen Klopp a vorbit despre gafa lui Adrian din ultimul meci de campionat: „ I-am zis când a intrat în vestiar ‘ În sfârşit, ai apărut ‘. Am glumit cu el, i-am zis ‘ Bine ai venit’ şi Alisson a făcut o astfel de eroare, portarii noştri ne-au obişnuit să ne ţină cu pulsul ridicat. Dar nu am vreo problemă, atâta vreme cât echipa câştigă. Adrian trebuie să se fi gândit: ‘ Am jucat la fel de bine ca Alisson, cu Chelsea, acum trebuie să fac aceeaşi greşeală ca el’.

„ Adrian e nou venit, nu e confortabil pentru el să intre direct la meciuri cu astfel de miză. E presiune mare pe el şi erorile apar”, a mai declarat antrenorul. Adrian este titularul lui Liverpool de când brazilianul Alisson a suferit o accidentare în prima etapă din Premier League cu Norwich, scor 4-1.

  • 32 de ani are Adrian

„Cormoranii” au început bine noul sezon

Liverpool a pornit „ca din tun” în noul sezon din Anglia. Băieții antrenați de Jurgen Klopp au 2 victorii în 2 meciuri și visează la câștigarea unui titlu în Anglia după o pauza de 29 de ani. Chiar dacă a greșit în partida cu Southampton, Adrian este un fotbalist foarte iubit în rândurile fanilor de pe Anfield. El a fost eroul „cormoranilor” în Supercupa Europei câștigată la loviturile de departajare împotriva lui Chelsea.

Imediat după penalty-ul apărat în fața lui Tammy Abraham, spaniolul din poarta lui Liverpool a fost accidentat ușor de un fan intrat pe teren să se bucure împreună cu jucătorii, dar a fost refăcut la timp pentru partida din campionat cu Norwich.

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Adrian, conform Transfermarkt