Life

Ce i-a spus Kate Middleton soției Regelui Charles al III-lea în timpul slujbei de comemorare a eroilor națiunii. Un cititor de buze a dezvăluit totul

Ce i-a spus Kate Middleton soției Regelui Charles al III-lea. Cele două au participat la slujba de comemorare a eroilor națiunii morți în război.
14.11.2022 | 13:57
Ce ia spus Kate Middleton sotiei Regelui Charles al IIIlea in timpul slujbei de comemorare a eroilor natiunii Un cititor de buze a dezvaluit totul
Ce i-a spus Kate Middleton soției Regelui Charles al III-lea. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Kate Middleton Reginei Consoarte Camilla în timpul slujbei anuale pentru comemorarea eroilor națiunii. Un cititor de buze a analizat imaginile cu cele două regalități și a transmis mesajul pe care l-a avut soția prințului William pentru partenera Regelui Charles al Marii Britanii.

Ce i-a spus Kate Middleton soției Regelui Charles al III-lea în timpul slujbei de comemorare a eroilor națiunii

Cele două se aflau la balconul Ministerului de Externe, unde au fost depuse și coroane de flori de către rege și alți membri ai familiei regale pentru a onora eroii din război.

ADVERTISEMENT

Kate și Camilla au schimbat câteva cuvinte înainte de a ieși de la balcon și un cititor de spusei spus că vorbele rostite de Kate au fost “Să intrăm acum?”, insistând asupra faptului că Prințesa de Wales a preluat inițiativa în fața Reginei Consoarte, scrie Mirror.

Răspunsul Reginei Consoarte Camilla a fost unul nonverbal, iar aceasta doar a dat din cap în semn afirmativ la întrebarea adresată de Prințesa de Wales.

ADVERTISEMENT

Cititorul de buze a spus că Kate Middleton este foarte încrezătoare în fața Reginei Consoarte și dispusă să conducă în relația dintre ele.

Ce a făcut Regele Charles al III-lea la slujbă pentru Regina Elisabeta

Kate Middleton și Regina Consoartă Camilla au purtat paltoane și pălării negre, dar și câte 3 maci prinse pe acestea.

ADVERTISEMENT

Un lucru emoționant care s-a întâmplat în timpul procesiunii a fost faptul că spațiul în care stătea Regina Elisabeta a fost lăsat un gol.

Regele a depus o coroană de mac care avea o panglică specială ce este un omagiu folosit de mama sa și de bunicul său George al VI-lea.

ADVERTISEMENT

Regele Charles a depus pentru prima dată o coroană de flori în numele reginei consoarte, pentru că până acum a făcut acest lucru în numele mamei sale, Regina Elisabeta, care s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT