Life

Ce i-a spus Lavinia Pîrva lui Ștefan Bănică la prima întâlnire. A avut o curiozitate ciudată

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai frumoase, dar în același timp discrete cupluri din lumea mondenă.
05.11.2021 | 17:02
Ce ia spus Lavinia Pirva lui Stefan Banica la prima intalnire A avut o curiozitate ciudata
ADVERTISEMENT

Cântăreața nu vorbește foarte des despre relația pe care o are de ani buni cu celebrul actor și artist. Frumoasa brunetă preferă să fie discretă în această privință.

Vedeta nu postează nici foarte multe imagini alături de partenerul de viață, care i-a devenit soț în anul 2017, dar acum a dat puțin din casă.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Ștefan Bănică, dar și care a fost curiozitatea ciudată pe care a avut-o.

Lavinia Pîrva, detalii despre prima întâlnire cu Ștefan Bănică. Ce l-a întrebat

Fosta componentă a trupei Spicy a dezvăluit ce l-a întrebat prima oară pe juratul de la X Factor, cel care avea să-i devină soț și să-i dăruiască un băiat, în anul 2019.

ADVERTISEMENT

„Prima dată când l-am cunoscut (n. r. pe Ștefan Bănică Jr.), l-am întrebat dacă este machiat”, a precizat Lavinia Pîrva, în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”, a lui Marius Manole.

Bruneta nu a ascuns nici faptul că-l admira foarte mult pe actualul partener de viață încă dinainte de a-l cunoaște personal.

ADVERTISEMENT

„În admiram ca orice român pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung aici”, a mai spus vedeta.

Lavinia Pîrva, amanta lui Ștefan Bănică? Ce a punctat cântăreața

Cântăreața a vorbit inclusiv despre zvonurile potrivit cărora ar fi fost amanta lui Ștefan Bănică în perioada în care actorul este căsătorit cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a subliniat faptul că povestea lor de dragoste se bazează pe foarte multă iubire și încredere, negând vehement faptul că i-ar fi spart casa vedetei de la Antena 1.

„Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam”, a mai adăugat soția lui Ștefan Bănică.

Frumoasa brunetă și juratul de la X Factor și-au început povestea de dragoste în anul 2013. Patru ani mai târziu își uneau destinele într-o ceremonie discretă în Bulgaria.

În primăvara lui 2019 cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Ștefan Bănică este tatăl a trei copii, Radu Ștefan, Violeta și Alexandru, de care este tare mândru.

ADVERTISEMENT