News

Ce i-a spus mama Andreei Bălan, după ce a fost externată! Ce se întâmplă noaptea, la vedetă acasă VIDEO

01.04.2019 | 16:04
Ce ia spus mama Andreei Balan dupa ce a fost externata Ce se intampla noaptea la vedeta acasa VIDEO

Andreea Bălan și-a revenit după momentele grele prin care a trecut la naștere. Externată din spital, vedeta a postat un nou episod al vlogului pe care îl are pe Youtube. Cântăreața a stat de vorbă cu mama ei despre problemele pe care le-a avut în spital, iar apoi a prezentat-o lumii și pe fetița sa.

Ce a spus Andreea Bălan că face fiica sa noaptea

Andreea Bălan este acum o mămică fericită și își iubește ambele fiice. Fata ei cea mică, a ajuns la patru săptămâni și acum cântărește patru kilograme. Micuța este perfect sănătoasă și mănâncă din trei în trei ore, cântăreața mărturisind că, din fericire pentru ea, fetița nu se trezește noaptea decât de două ori.

Micuța este în centrul atenției familiei, lucru care o face geloasă pe fiica ei cea mare. Chiar și așa, ea își iubește surioara, iar în vlogul postat, Andreea a filmat-o pe fată în timp ce era foarte afectuoasă cu cea mai nouă membră a familiei. Eu cred că a venit cu un scop în viața noastră, iar alături de noi, cât timp tu ai fost în spital, copilul a înflorit”. a spus și mama Andreei, despre mezina familiei.

Andreea Bălan, dialog emoționant cu mama sa despre problemele avute

Din vlog nu au lipsit nici amănunte despre suferința prin care a trecut Andreea Bălan după naștere. Ea a discutat cu mama ei despre clipele critice pe care le-a avut pe patul de spital. Mama ei nu a știut ce s-a întâmplat cu ea până când nu a fost anunțată de o prietenă. Femeia s-a deplasat a doua zi la spital pentru a o vedea pe cântăreață.

“L-am sunat pe George după ce m-a sunat Miruna. El m-a încurajat deși nici el nu știa chiar tot ce s-a întâmplat. Mi-a zis că Andreea a avut o operație și s-a trezit. Nu mi-a spus că ai mai avut o operație. Mi-a zis că doctorii i-au spus că vei fi bine. La zece și jumătatea seara abia am aflat ce s-a întâmplat. Eu nu m-am uitat nici la TV, nici pe Facebook”, a mărturisit mama cântăreței.

Andreea Bălan a spus că se simte bine și că ce a fost mai greu a trecut. Cu toate acestea, ea se va mai prezenta la controale medicale pentru a vedea dacă a scăpat de toate problemele, mai ales că a mai avut două hematoame. Andreea a născut prin cezariană la începutul lunii martie. Ea a avut mari dificultăți la naștere, suferind un stop cardio-respirator.