News

Ce i-a spus mama sinucigaşă din Timişoara unei vecine, înainte să sară de pe bloc. Ultima rugăminte a femeii

Apar noi informații despre mama din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje cu proprii copii în brațe. Înainte de sinucidere, femeia a avut o rugăminte față de o vecină.
04.05.2022 | 11:27
Ce ia spus mama sinucigasa din Timisoara unei vecine inainte sa sara de pe bloc Ultima rugaminte a femeii
Noi detalii despre mama care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe. Sursa foto: opiniatimisoarei
ADVERTISEMENT

Iulia Bogdan, mama  din Timișoara, care s-a aruncat marți dimineață de pe un bloc compus din zece etaje, împreună cu cei doi copii ai ei în brațe, nu a dat nimănui de bănuit că avea de gând să decurgă la gestul sinucigaș. Înainte de a-și lua viața, ea a vorbit cu o locatară în vârstă.

Ce a rugat-o tânăra mamă pe locatara blocului de pe care s-a aruncat cu proprii copii

Tânăra mamă, în vârstă de 32 de ani, a rugat-o pe bătrână să-i deschidă ușa blocului, prefăcându-se că și-a uitat cheia. Asta în condițiile în care ea nu locuia acolo.

ADVERTISEMENT

Bătrâna i-a deschis femeii ușa și nu se gândea la ce avea să urmeze. Iulia Bogdan, însoțită de băiatul său de trei ani și fetița de 6 ani, s-au urcat pe acoperișul blocului și s-au aruncat în gol.

Ulterior, trecătorii prin zonă i-au văzut într-o baltă de sânge. Mama și băiatul au murit pe loc, iar fetița încă mai avea semne vitale. Cu toate acestea, nici pentru ea medicii nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Femeia s-a deplasat la locul tragediei cu o mașină a iubitei fratelui său. În autovehicul, polițiștii au găsit haine ale copiilor, o cutie de suc, telefonul mobil al Iuliei și o coroniță împletită de fetița ei.

Femeia nu a lăsat niciun bilet de adio

Nu se știe ce a împins-o pe femeie să se sinucidă și mai ales cu copiii în brațe. Cert este că de doi ani era divorțată de soțul plecat în Austria, dar de curând avea depuse actele de recăsătorie la Serviciul de Stare Civilă din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observator, vecinii au observat-o înainte de tragedie că nu era în apele ei. Iulia părea slăbită și tristă.

”Cred că ceva probleme de căsnicie. Era slăbită, se vedea că era necăjită. E incredibil. Mie mi s-a părut foarte tristă, închisă când am văzut-o ieri”, a dezvăluit un vecin.

ADVERTISEMENT

Psihologii spun că tânăra mamă ar fi ales să-și ia viața din dorința de răzbunare.

”De obicei este din răzbunare pentru un prejudiciu pe care simte femeia că l-ar fi făcut tatăl copiilor. În astfel de speţe, este o tragedie din perspectiva psihiatriei pentru că poţi să constaţi că multe lucruri ar fi putut fi făcute care să prevină decesul, letalitatea comportamentului. Din păcate, reforma în sănătate mintală rămâne la nivel conversaţional”, a explicat un psiholog pentru Observator.

Fostul soț al Iuliei și, totodată, tătăl celor doi copii se pregătește acum de înmormântare.

ADVERTISEMENT