Sporturi

Ce i-a spus Roger Federer lui Copil la fileu, după finala de la Basel! Cuvinte emoționante ale elvețianului

29.10.2018 | 09:51
Ce ia spus Roger Federer lui Copil la fileu dupa finala de la Basel Cuvinte emotionante ale elvetianului

La doar câteva ore după încheierea meciului s-a elucidat și misterul! Astfel s-a aflat și ce i-a spus Roger Federer lui Copil la fileu, după finala de la Basel! Jucătorul de tenis român a fost cel care a dezvăluit mesajul primit din partea elvețianului. Cei doi s-au îmbrățișat după ultimul punct al întâlnirii și au avut un scurt dialog.

”M-a felicitat pentru o săptămână foarte bună, mi-a spus că oamenii din Basel mă plac foarte mult, că speră să joc așa de bine în continuare și că îmi urează mult succes pe viitor”, a declarat Marius Copil pentru Gazeta Sporturilor.

Ce i-a spus Roger Federer lui Copil la fileu, după finala de la Basel! Copil lovește mingea
Marius Copil a urcat până pe locul 60 în clasamentul ATP

Marius Copil știe și unde se află cheia succesului înregistrat în ultima perioadă. Venirea lui Andrei Pavel în staff-ul său a schimbat totul pentru cel mai bine clasat jucător de tenis al României în circuitul ATP. Copil a urcat până pe poziția 60 în clasamentul mondial sărind nu mai puțin de 33 de locuri după ce a ajuns până în ultimul act de la Basel

”Andrei m-a ajutat foarte mult cu experiența lui. Am îmbunătățit lovitura de dreapta. E mult mai bine, dar de când sunt eu mai liniștit în cap sunt și mai ordonat în joc, de când nu mă mai enervez și îmi accept greșelile. Cred că acestea sunt două schimbări majore și de aceea pot să vin și în față mai des. Nu-mi mai este teamă”, a adăugat Andrei Pavel

De remarcat că  Marius Copil a fost al patrulea jucător de tenis din România care a jucat împotriva elvețianului Federer. Andrei Pavel, Victor Hănescu și Adrian Ungur s-au mai duelat cu fostul lider mondial. Antrenorul lui Copil, Pavel a fost singurul care a reuşit să-l învingă pe Federer. Se întâmpla în urmă cu 18 ani, în turneul de la Hamburg.

  • 60 este locul pe care îl ocupă Marius Copil în clasamentul mondial după turneul de la Basel