Ce i-a spus Ronaldo lui Marcelinho după ce a fost eliminat: “De asta a plâns!”

Ionut Neamţu    Claudiu Surmei   
în Champions League
20/09/2018, 14:11
Ce i-a spus Ronaldo lui Marcelinho după ce a fost eliminat: “De asta a plâns!” GALERIE FOTO
Marcelinho a dezvăluit ce i-a spus Ronaldo după eliminare

Cristiano Ronaldo a avut parte de un debut de coșmar în tricolul lui Juventus Torino în Champions League. După ce Lionel Messi a marcat un hat-trick în partida Barcelona – PSV Eindhoven, toată lumea se aștepta ca starul portughez să încerce o performanță asemănătoare. Presiunea i-a pus însă capac lui Ronaldo, care a primit cartonașul roșu în minutul 28 pentru că a tras de păr un adversar. Antrenorul Valenciei, Marcelinho, a dezvăluit ce i-a spus Cristiano Ronaldo după ce a fost eliminat.

Tehnicianul spaniol a vorbit mai întâi despre cursul jocului. Juventus Torino s-a impus cu scorul de 2-0 în ciuda eliminării lui Cristiano Ronaldo. “A fost o mare lovitură chiar înaintea pauzei, a fost greu să ne redresăm din punct de vedere moral la vestiare. Celălalt penalty a fost o condamnare. Să primeşti două goluri de la o astfel de echipă, cum e Juventus, e greu, pentru că sarcina de a reveni în joc devine aproape imposibilă”, a spus Marcelinho.

Marcelinho a dezvăluit ce i-a spus Ronaldo după eliminare

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce a fost eliminat la primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor. Preţ de câteva secunde, portughezului nu i-a venit să creadă ceea ce s-a întâmplat şi a părăsit cu greutate terenul, în huiduielile fanilor spanioli. Marcelinho a dezvăluit ce i-a spus starul portughez în drumul către vestiar. “A fost foarte supărat, a plâns pentru că a spus că nu a făcut nimic. Eu nu am văzut faza, mă uitam la minge”, a declarat Marcelinho.

Eliminearea lui Ronaldo e subiect de glume pe internet

Internetul s-a umplut rapid cu glume la adresa lui Cristiano Ronaldo. Probabil cea mai bună dintre ele este cea în care se face referire la transferul portughezului din această vară. “Când nu ai citit ce scrie cu litere mici în contract și nu ai aflat că odată ce ai plecat de la Real Madrid, arbitrii nu mai sunt prietenii tăi.”

Pe o altă fotografie a fost scris CR7, cu litere albe, însă peste cifra 7 a fost adăugată litera Y, cuvântul rezultat fiind CRY (din engleză – plânge).Cristiano Ronaldo a luat cartonaș roșu pentru că a lovit un jucător fără minge. Sfârșitul e aproape!”, este un alt mesaj.

Sora lui Cristiano Ronaldo i-a sărit în apărare după eliminare

Într-un mesaj postat pe Instagram, sora lui Cristiano Ronaldo a sărit în apărarea jucătorului la miezul nopții, având totodată și o reacție foarte dură la adresa celor care îl critică pe starul portughez. Ruşine pentru fotbal, o să se facă dreptate. Vreţi să-l distrugeţi pe fratele meu, dar Dumnezeu nu doarme niciodată. Ruşinos! Se va plăti un preţ mare pentru acele lacrimi. Vor să te pună la podea, dar nu vor reuşi!”, este mesajul postat de Katia Aveiro.

Ronaldo riscă 3 etape de suspendare în Champions League

Portughezul riscă minimum două etape de suspendare, dar pedeapsa poate ajunge chiar și la trei etape, încadrându-se la fault fără minge. Ronaldo ar putea rata astfel ambele meciuri cu Manchester United, echipa alături de care a cucerit primul său trofeu în Liga Campionilor. Dacă va primi trei etape, atunci Cristiano va reveni pe gazon în această competiție pe 27 noiembrie, când Juventus va întâlni pe teren propriu Valencia.

Închide ×