Life

Ce i-a spus Smiley lui Alex Velea după ce a cerut-o de soție pe Antonia

Cum a reacționat Smiley când a aflat că Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.
23.07.2021 | 11:12
Ce ia spus Smiley lui Alex Velea dupa ce a ceruto de sotie pe Antonia
Ce i-a spus Smiley lui Alex Velea după ce a cerut-o de soție pe Antonia. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Alex Velea nu mai sunt în relații așa de bune ca înainte, însă faptul că artistul a cerut-o de soție pe Antonia l-a făcut pe Smiley să îi transmită un mesaj.

La fel ca alte vedete care s-au bucurat de această veste și care au decis să le spună celor doi că sunt fericiți pentru ei, și Smiley a comentat ceva la postarea în care Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Astfel, artistul a arătat că este foarte fericit pentru Antonia și Alex Velea, iar în mesajul său a spus: „Dragoste și bucurie”. Printre vedetele care le-au mai făcut urări de bine se numără şi Teo Trandafir, Nicole Cherry, Adda sau Simona Gherghe.

Relația dintre Smiley și Alex Velea s-a răcit. Care este motivul real

Această urare vine în contextul în care Alex Velea și Smiley nu se mai înțeleg așa bine ca la început și nici nu mai petrec timp împreună.

ADVERTISEMENT

Totuși, cei doi nu s-au certat și nici nu au făcut acuzații publice unul la adresa celuilalt.

Pur și simplu, relația dintre ei s-a răcit, iar de vină ar fi chiar Alex Velea, care nu a mai depus eforturi pentru această prietenie și chiar nu îi mai răspundea deloc la telefon lui Smiley.

 „Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă.

ADVERTISEMENT

Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte.

Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au dezvăluit surse apropiate celor doi pentru știridinlume.ro.

Decizia i-a aparținut în totalitate lui Alex Velea, care a îndepărtat din viața sa pe toată lumea din trecutul său. Unul dintre motive ar fi și faptul că Smiley nu ar fi fost de acord cu relația cu Antonia, pe care Velea a ascuns-o față de el ceva vreme.

ADVERTISEMENT

„Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon.

Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT