Life

Ce i-a transmis Adrian Năstase soției sale la împlinirea a 37 de ani de căsnicie. Avere impresionantă strânsă de cei doi

Adrian Năstase a avut un mesaj pentru soția lui, Dana, cu ocazia împlinirii a 37 de ani de căsnicie. Cei doi au o avere impresionantă, cu multe zeroruri.
03.08.2022 | 20:49
Ce ia transmis Adrian Nastase sotiei sale la implinirea a 37 de ani de casnicie Avere impresionanta stransa de cei doi
Adrian Năstase și soția sa, Dana, 37 ani de căsnicie. Sursa foto: facebook,
ADVERTISEMENT

Adrian Năstase și soția lui, Dana, au împlinit 37 ani de mariaj. Fostul premier a ținut să posteze un mesaj pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre obstacolele dintr-o căsnicie.

Adrian Năstase, mesaj pentru soția lui, la împlinirea a 37 ani de căsnicie

Adrian Năstase a spus că în cei 37 de ani de căsătorie cu Dana Năstase a avut parte atât de bucurii, cât și de suferințe. În ciuda momentelor grele, fostul politician și partenera sa au reușit să treacă mai departe și să se dedice copiilor și nepoților.

ADVERTISEMENT

”Astazi, Dana si cu mine sarbatorim 37 de ani de cand ne-am casatorit. Au fost ani cu multe bucurii dar si cu unele momente de suferinta.

Asa cum uneori apele Dunarii cresc iar alteori scad! Prioritatea noastra acum o reprezinta viata copiilor si nepotilor nostri”, a scris Adrian Năstase pe contul său de facebook.

ADVERTISEMENT

Adrian Năstase și Dana Năstase sunt părinții a doi copii: Andrei și Mihnea. Una dintre dificultățile din căsnicie a fost cea când fostul premier a fost arestat în dosarul Zambaccian, iar Dana Năstase condamnată la trei ani cu suspendare. În prezent, Adrian Năstase este reabilitat.

Nu este prima oară când Adrian Năstase marchează evenimentele importante din viața sa și a soției lui. În luna mai, când Dana Năstase a împlinit 67 de ani, fostul prim-ministru a mai scris pe facebook un alt mesaj.

ADVERTISEMENT

”Aseară, ne-am adunat, în familie, pentru a sărbători ziua de naștere a Danielei. Ne-am bucurat să fim împreună și să constatăm cât de repede trec anii și cât de repede cresc nepoții”, a mai scris Adrian Năstase pe rețelele de socializare.

Ce avere au Adrian Năstase și Dana Năstase

Adrian și Dana Năstase dețin o avere impresionantă. Ei sunt proprietarii a mai multor bunuri imobiliare și terenuri. Conform unei analize FANATIK, pe baza declarației de avere, cei doi soți au terenuri agricole de 1, 77 hectare, terenuri intravilane și un apartament în Capitală.

ADVERTISEMENT

La acestea se adaugă o mașină Mitsubishi, din 2006 sau obiecte de artă scumpe, din argint și chiar timbre românești și străine în valoare de 450 de dolari, lucrări de pictură, grafică și bijuterii în valoare totală de 100.000 de dolari. Soții Năstase se pot făli și cu sutele de mii de euro din conturile bancare. AICI toate detaliile despre averea uriașă a celor doi.

ADVERTISEMENT