Life

Ce i-a transmis Dani Oțil lui Elon Musk după ce acesta a preluat controlul Twitter și a închiriat Castelul Bran: „De ce nu ai cumpărat România?”

Ce mesaj i-a transmis Dani Oțil lui Elon Musk după ce miliardarul a cumpărat Twitter. Zilele acestea, el a închiriat Castelul Bran.
30.10.2022 | 19:48
Ce ia transmis Dani Otil lui Elon Musk dupa ce acesta a preluat controlul Twitter si a inchiriat Castelul Bran De ce nu ai cumparat Romania
Dani Oțil i-a trimis un mesaj lui Elon Musk. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil i-a transmis patronului lui Twitter un mesaj prin intermediul rețelelor sociale. Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrecere de Halloween.

Ce i-a transmis Dani Oțil lui Elon Musk? Patronul Twitter a închiriat acum Castelul Bran

În luna aprilie a acestui an, Elon Musk a cumpărat Twitter pentru 44 de milioane de dolari. Zilele trecute, miliardul a preluat oficial controlul companiei, iar prima sa mișcare a fost să facă mai multe concedieri. 

ADVERTISEMENT

Acesta a renunțat câțiva dintre cei mai importanți oameni ai instituției, printre care și directorul general Parag Agrawal.

La scurt timp după aceea, s-a aflat faptul că Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrecere de la Halloween la care au fost invitați să participe cei mai importanți magnați ai lumii și nume importante de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

În acest context, Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a transmis pe rețelele sociale un mesaj important în ceea ce-l privește pe fondatorul Tesla.

Astfel, moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani s-a întrebat de ce nu ar cumpăra Elon Musk și țara noastră.

ADVERTISEMENT

„Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 miliarde de dolari. După care a dat afară câțiva oameni din conducere. Dar de ce nu ai cumpărat România?”, a transmis Dani Oțil în mediul online, conform SpyNews.ro. 

Ce au făcut miliardarul Peter Anders Thiel şi soţul său în Braşov, după ce au petrecut de Halloween la Castelul Bran

Elon Musk i-a adus în România pe unii dintre cei mai bogați ai lumii. Fondatorul Tesla a organizat o petrecere de Halloween la Castelul Bran și printre cei care au participat se numără și miliardarul Peter Anders Thiel şi soţul său.

ADVERTISEMENT

Aceștia au ajuns și la Brașov, unde au vizitat Biserica Neagră și s-au relaxat la o cafenea. Ulterior, Matt Danzeisen a plecat pe munte, de unde a admirat priveliștea.

ADVERTISEMENT