Sporturi

Ce i-a transmis Darren Simonei Halep la prima intevenţie în finala de la Rogers Cup: “Nu-mi pasă dacă ratezi!” Video

12.08.2018 | 21:34
Ce ia transmis Darren Simonei Halep la prima inteventie in finala de la Rogers Cup Numi pasa daca ratezi Video

Ce i-a transmis Darren Cahill Simonei Halep la prima intevenţie în finala de la Rogers Cup. Tehnicianul australian din echipa Simonei Halep a avut din nou un discurs foarte bun pregătit pentru eleva lui.

Discursul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Simona Halep a început perfect finala de la Rogers Cup cu Sloane Stephens şi s-a găsit în situaţia de a conduce cu 4-1 în prima manşă, însă adversara sa din SUA a revenit spectaculos în set şi şi-a ridicat nivelul jocului foarte mult, surprinzând-o pe sportiva din fruntea clasamentului mondial cu lovituri mult mai bine plasate.

Simona a simţit că game-urile îi scapă printre degete şi a apelat la sfaturile australianului Darren Cahill, care a avut din nou un discurs foarte apreciat în rândul fanilor româncei de pe primul loc WTA. Australianul i-a transmis elevei sale să-şi păstreze acceleraţia pe backhand şi forehand şi încrederea în propriul joc, pe care nu a ezitat să-l laude pe întreaga durată a intervenţiei.

Ce i-a transmis Darren Cahill Simonei Halep la prima intevenţie în finala de la Rogers Cup

“Nimic bun nu vine fără muncă din plin! Tenisul tău este grozav!”, i-a transmis Darren elevei lui, care l-a întrerupt şi a numit jocul său un dezastru fiind vizibil nemulţumită de oportunităţile pe care le-a ratat când a avut avantajul celor două break-uri. “Arăţi un tenis incredibil în raliuri, Simona! Nu-mi pasă dacă ratezi, dar nu te mai descuraja după fiecare ratare. Joci minunat, fii pozitivă”, a fost mesajul tehnicianului de la Antipozi.

Tags: