Life

Ce i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Ștefan Bănică Jr la finala X Factor

19.12.2020 | 15:45
Ce ia transmis Mihaela Radulescu lui Stefan Banica Jr la finala X Factor
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles fostului ei soț cu ocazia finalei emisiunii X Factor. Vedeta a profitat de prietenia cu Loredana Groza pentru a-i trimite un pupic lui Ștefan Bănică Jr.

Finala concursului de talente a fost un moment prielnic pentru prezentatoarea TV de a-și aminti de prietenia cu Loredana Groza, dar nu a uitat nici de celălalt jurat care îi e drag, fostul partener ei de viață.

ADVERTISEMENT

Pe parcusul emisiunii, atât jurații, cât și concurenții au primit mesaje de încurajare de la oamenii apropiați. Loredana Groza s-a bucurat de susținerea Mihaelei Rădulescu, iar mesajul transmis de aceasta a demonstrat că nu doar la cântăreață se gândește.

Mihaela Rădulescu, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan Bănică Jr

Mihaela Rădulescu este celebră pentru modul direct în care spune lucurile, dar, de data aceasta, mesajul pe care l-a transmis a fost mai subtil decât de obicei.

ADVERTISEMENT

După ce i-a spus Loredanei că îi dorește să fie învingătoare, prezentatoarea a adăugat un comentariu care a făcut deliciul publicului.

„Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur!”, a spus fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

Replica Loredanei a venit imediat. „Nu te cred! Ce mă fac?”, a fost reacția artistei, în timp ce s-a întors către cel căruia îi erau direcționate cuvintele Mihaelei. Bănică a zâmbit și el, iar colega de la masa juraților a respectat dorința prietenei sale și l-a pupat pe obraz.

De asemenea, artistul și-a meritat pupicul, fiind marele învingător al serii, alături de concurenta sa, Andrada Pricop. Tânăra a reușit să câștige inimile telespectatorilor și a fost cea care s-a impus în ediția a noua a competiției.

ADVERTISEMENT

În marea finală X Factor din 18 decembrie s-au duelat Adrian Petrache, din echipa Loredanei Groza, Andrada Precup, alături de Ștefan Bănică Jr, Super 4, din echipa lui Florin Ristei și Sonia Mosca, din echipa Deliei Matache.

ADVERTISEMENT