Fotbal intern

Ce i-a transmis Nicolae Dică lui Olimpiu Moruţan! “Nu mă aşteptam să intru atât de repede!”

30.09.2018 | 23:08
Ce ia transmis Nicolae Dica lui Olimpiu Morutan Nu ma asteptam sa intru atat de repede

Olimpiu Moruţan a dezvăluit ce i-a transmis Nicolae Dică în momentul în care l-a introdus în locul lui Ovidiu Popescu, în minutul 37 al partidei Hermannstadt – FCSB, scor 1-3, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano. Mijlocaşul vicecampioanei României susţine că tehnicianul “roş-albaştrilor” i-a cerut să împingă echipa cât mai sus.

Mai mult, Olimpiu Moruţan recunoaşte că nu se aştepta să fie introdus atât de repede în meciul Hermannstadt – FCSB şi că echipa “roş-albaştrilor” nu a început foarte bine duelul din etapa a 10-a, dar se bucură că FCSB a obţinut cele trei puncte puse în joc.

Olimpiu Moruţan, despre ce i-a transmis Nicolae Dică în meciul cu Hermannstadt

“Ne pare bine că am câştigat în această seară şi plecăm cu cele trei puncte. Nu mă aşteptam să intru atât de repede, dar eu trebuie să fiu concentrat pentru că nu se ştie niciodată când sunt introdus. Am început foarte prost, dar e bine că am controlat jocul şi am marcat. După aceea a mers totul foarte bine şi am dat încă 2 goluri. Dică mi-a zis să joc cât mai sus şi să împing echipa către poarta adversă. Am început lângă Nedelcu, dar după aceea s-a făcut o schimbare şi am urcat mai sus. Eu nu vreau să vorbesc despre clauza mea pentru că nu eu decid asta. Trebuie să îmi fac treaba pe teren şi să nu vorbesc de sume. Îmi doresc să joc la naţionala U21 şi să ne calificăm la EURO 2019”, a spus Olimpiu Moruţan.