News

Ce i-ar fi zis șeful Poliției din Caracal tatălui Alexandrei Măceșanu: “Tu plătești perchezițiile”. Detalii revoltătoare

27.07.2019 | 10:22
Ce iar fi zis seful Politiei din Caracal tatalui Alexandrei Macesanu Tu platesti perchezitiile Detalii revoltatoare

Tatăl adolescentei de 15 ani Alexandra Măceșeanu răpită miercuri după ce a urcat în mașina criminalului din Caracal a merg la poliție să declare dispariția adolescentei. Însă, părintele îndurerat nu a fost primt cu brațele deschise, ba dimpotrivă a fost umilit.

Cum a decurs conversația dintre tatăl fetei răpite și polițiștii din Olt

Tatăl Alexandrei Măceșeanu a mers la poliție unde a declarat că fiica sa de 15 ani nu s-a mai întors acasă după ce a plecat la Caracal. Tatăl adolescentei a explicat contexul, dar a primit un răspuns de-a dreptul halucinant de la șeful Poliției Caracal: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână! Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”, scrie dcnews.ro. Ulterior, după ce fata a reușit să sune la 112 și a oferit detalii despre răpire și locul în care se află, polițiștii au schimbat tactica.

Polițiștii l-au luat de acasă pe tatăl Alexandrei la primele două percheziții, ambele adrese greșite date de STS. „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”. Părintele a fost cel care a spart ușa celor două locuințe, apoi polițiștii l-au trimis acasă. Însă, la ora 5:00 vineri dimineața tatăl fetei a fost chemat la adresa criminalului. Bărbatul a mai primit o declarație halucinantă din partea unei femei, în sediul Poliției: „Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți… sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu… faceți valuri, veniți să ne agitați aici…”

Cine este Alexandru Cumpănașu, ruda victimei călăului din Caracal

Alexandra Măceșeanu este nepoata președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României Alexandru Cumpănașu. Cumpănașu a fost invitat în platoul unei emisiuni și a declarat că polițiștii au pierdut timp prețios așteptând ca tatăl fetei să-i recunoască vocea. Adolescenta de 15 ani a sunat de 3 ori la 112 și a dat detalii cutremurătoare legat de ce i-a făcut bărbatul, dar și detalii despre locul unde se află.

„Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc.”, a declarat Alexandru Cumpănașu la România TV.