News

Ce i-au făcut polițiștii lui Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian. Gestul care a scandalizat lumea interlopă

06.08.2020 | 13:25
Ce iau facut politistii lui Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian Gestul care a scandalizat lumea interlopa
ADVERTISEMENT

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică lăutărească și nu a putut lipsi de la priveghiul lui Emi Pian, care i-a fost prieteni și dușman în egală măsură, după ce în urmă cu câteva săptămâni primea amenințări cu moartea.

Manelistul a îngropat securea războiului după ce liderul Clanului Duduianu a încetat din viață și a cântat ore în șir la priveghi. Din, păcate, sutele de persoane prezente la eveniment nu au purtat măști și nici nu au păstrat distanța socială.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au îngrămădit unii în alții, uitând de coronavirus și riscul de îmbolnăvire. Autoritățile au luat măsuri drastice și i-au amendat pe cei prezenți, inclusiv pe Florin Salam.

Florin Salam, amendat de polițiști

Peste 60 de sancțiuni au fost date celor prezenți la priveghiul lui Emi Pian, iar printre cei amendați s-a numărat și Florin Salam. Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anunţat, miercuri seară, că la casa interlopului Emi Pian, ucis de către un alt interlop la un joc de barbut, nu s-a respectat măsura distanţării sociale şi cei care nu au purtat mască de protecție, aşa cum prevede legea, au fost penalizați.

ADVERTISEMENT

Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 14.000 de lei, însă banii, în această situație, nu par să fie o problemă. Interlopii au fost scandalizați de gestul polițiștilor, cărora le-au cerut să-i lase să-și plângă mortul.

„ Că sunt sute de persoane, nu este aşa. Aţi dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este aşa. Mai devreme aţi difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru. Poliţia şi jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenţie. Nu mi se pare normal să difuzaţi imagini de pe zi şi să spuneţi că sunt seara. Văd că dumneavoastră le ştiţi pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a declarat Marcel Vela, la România TV.

ADVERTISEMENT

Cântărețul, în proces cu Ciprian Pian

După ce a fost tâlhărit, bătut și amenințat cu moartea de fratele lui Emi Pian, Florin Salam a făcut plângere pe numele lui Ciprian Pian. Întâmplarea a avut loc chiar pe 23 iulie, atunci când mai mulți interlopi i-au sustras manelistului chiar și suma de 100.000 de euro. Păgubit a fost și Nicolae Guță. Atunci, 13 persoane din gruparea Duduianu au fost reţinute, iar 5 dintre suspecţi au fost reţinuţi preventiv pentru 30 de zile.

Florin Salam a uitat cele întâmplate și a cântat la căpătâiul lui Emi Pian, cu cel care l-a hărtțuit și tâlnhărit alături. Ciprian Pian și-a rupt tricoul de pe el în timp ce artistul cânta la priveghi.

ADVERTISEMENT

În noaptea de luni spre marți, pe 4 august, Florin Mototolea se afla la un joc de barbut cu mai mulți prieteni în casa unui alt interlop pe nume Costel al lui Dincă.

Richard Gheorghe Emanuel, membru al Clanului Rinu, a avut, la un moment dat, o dispută cu Emi Pian, căruia i-ar fi reproșat că face parte dintr-un clan sărac și că abia au reușit și ei să se ridice. Vorbele l-au făcut pe Florin Mototolea să-și iasă din minți și l-a jignit la rândul său pe bărbat, după care s-au luat la bătaie și au sfârșit cu Emi Pian înjunghiat în picior, în gât și în plămâni.

Cei doi au ajuns la spital, însă liderul Clanului Duduieni a murit.

ADVERTISEMENT