News

Ce i-au pus prietenii lui Răzvan Ciobanu în sicriu. Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi

02.05.2019 | 13:23
Ce iau pus prietenii lui Razvan Ciobanu in sicriu Catalin Botezatu a izbucnit in lacrimi

Vedetele plâng moartea subită a lui Răzvan Ciobanu! Toată lumea bună a showbiz-ului în care a trăit Răzvan Ciobanu încă de la o vârstă fragedă a fost prezentă la slujba de înmormântare. Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au izbucnit în lacrimi, iar fostului iubit i s-a făcut îngrozitor de rău după ce i s-a deschis sicriul pentru a-i pune alături lucrurile preferate!

Ce i-au pus prietenii lui Răzvan Ciobanu în sicriu

Momente cuplite pentru cei care l-au iubit și apreciat pe Răzvan Ciobanu. La priveghi au fost prezenți foștii colegi de platou: Iulia Albu, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici. Cei din urmă au izbucnit în lacrimi în momentul în care i-au spus definitiv adio, moment în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a ajuns în groapă.

Laura Vicol, avocata și una dintre cele mai de încredere persoane ale sale, a fost cea care a deschis sicriul creatorului de modă pentru a-i așeza lângă acesta lucrurile favorite. În sicriu s-au pus mai multe bijuterii create special pentru regretatul designer, dar și o sticluță cu parfumul preferat. Fostul iubit, vizibil afectat, abia s-a ținut pe picioare. Acesta s-a plâns pe tot parcursul slujbei de faptul că îi este foarte rău și că are grețuri. 

Vedetele îi plâng în hohote moartea creatorului de modă
Vedetele îi plâng în hohote moartea creatorului de modă

Procurorii, despre moartea violentă a lui Răzvan Ciobanu

“De asemenea, organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.

Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții”, au mai arătat procurorii.