Life

Ce i-au transmis medicii lui Nelu Vlad. Artistul a trecut printr-o intervenție foarte dificilă

Nelu Vlad a primit restricții din partea medicilor, după ce a suferit o intervenție chirurgicală foarte dificilă. Ce reguli trebuie să respecte?
02.07.2024 | 18:17
Ce iau transmis medicii lui Nelu Vlad Artistul a trecut printro interventie foarte dificila
Ce i-au transmis medicii lui Nelu Vlad. Foto: instagram/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Nelu Vlad a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu o problemă gravă de sănătate. Ce i-au transmis aceștia, după operație?

Ce i-au transmis medicii lui Nelu Vlad. Artistul a trecut printr-o intervenție foarte dificilă

Anul 2024 nu a început foarte bine pentru interpretul de muzică populară, Nelu Vlad. Medicii i-au depistat un hematom pe creier și a trebuit să fie operat de urgență. Din fericire, intervenția a fost cu succes iar artistul se află acum în perioada de recuperare. Ce reguli importante trebuie să respecte?

ADVERTISEMENT

La începutul anului, Nelu Vlad a trecut printr-o intervenție chirurgicală destul de dificilă, după ce medicii i-au găsit un hematom între creierul mare și creierul mic. Acesta nu se simțea prea bine, așa că a chemat ambulanța, iar la spital, doctorii i-au dat vestea șocantă. Ce a simțiti artistul în acel moment?

”Am chemat ambulanța și m-am dus la spital de urgență, iar acolo mi-au găsit un hematom între creierul mare și creierul mic. Din momentul ăla, eu nu am știut dacă mai scap sau nu, pentru că să te trezești cu așa ceva dintr-o dată și neinformat asupra acestui lucru este teribil! Am avut momente foarte grele, chiar sinistre”, a mărturisit artistul în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Din fericire, operația l-a salvat pe cântăreț. După mai multe săptămâni de recuperare, Nelu Vlad este gata să-și reia meseria și să se întoarcă pe scenă.

Nelu Vlad trebuie să respecte niște reguli clare, după intervenția chirurgicală

Deși a trecut printr-o perioada foarte grea și de-a dreptul „sinistră”, Nelu Vlad nu poate sta departe de muzică și scenă. El a fost nerăbdător să își reia seria de concerte și evenimente, care îi aduc cea mai mare bucurie.

ADVERTISEMENT

De acum încolo însă, el va trebui să fie mult mai atent la starea lui de sănătate. Medicii i-au impus câteva reguli stricte pentru a se recupera complet. Doar așa poate să performeze pe scenă în condiții optime.

Doctorii i-au recomandat să se odihnească în mod corespunzător și nu mai piardă nopțile aiurea. De asemenea, el trebuie să renunțe la alcool, tutun și să nu se expună în mod excesiv la soare.

ADVERTISEMENT

”Activitatea este intensă și, din punctul meu de vedere, e bine, mă păstrez, nu mă mai expun nopțile, am cântat, merg la hotel, mă odihnesc și cu asta pot să îmi duc activitatea. A zis doar atât (n.r. medicul), să am atenție, vechile reguli: antifumat, anti alcool, anti plajă, soare”, a declarat Nelu Vlad, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT