Life

Ce i-au transmis părinții lui WRS, reprezentantul României la Eurovision. Întâlnire emoționantă a artistului

WRS, reprezentantul României la Eurovision a fost conceput de părinți într-un turneu la Chișinău! Cântărețul, în vârstă de 29 de ani, a avut parte de o întâlnire emoționantă cu reprezentanții Moldovei
07.05.2022 | 15:26
Ce iau transmis parintii lui WRS reprezentantul Romaniei la Eurovision Intalnire emotionanta a artistului
WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a fost conceput de părinți în Moldova. Sursa foto: EBU - Corinne Cumming, Andres Putting.
ADVERTISEMENT

WRS, reprezentantul României la Eurovision a fost conceput de părinți într-un turneu la Chișinău! Andrei Ionuț Urs a avut parte de o întâlnire emoționantă la o școală de dans a românilor din Torino. Reprezentantul României la Eurovision 2022 a avut parte de o surpriză de proporții. Părinții lui, de profesie dansatori de muzică populară, i-au dezvăluit artistului, locul în care a fost conceput.

WRS a fost conceput de părinți la Chișinău

Andrei Ionuț Urs, pe numele de scenă misterios WRS, a avut o întâlnire emoționantă la o școală de dans a comunității românilor din Torino, unde se desfășoară Eurovision 2022, cu delegația Republicii Moldova. Reprezentantul României din acest an la competiția internațională Eurovision, le-a trimis părinților săi imagini și filmulețe de la acest eveniment, la care a luat parte vineri, 6 mai.

ADVERTISEMENT
wrs
WRS, întâlnire cu Zdob si Zdub & Fratii Advahov. Sursa foto: EBU – Corinne Cumming, Andres Putting.

WRS a declarat pentru FANATIK, că mama lui, văzând imaginile i-a povestit că a fost conceput într-un turneu pe care ea, împreună cu tatăl artistului, l-au efectuat la Chișinău, în urmă cu 30 de ani.

”Le-am trimis imagini și părinților mei. Mama mi-a spus că am fost conceput într-un turneu pe care părinții mei l-au efectuat la Chișinău cu Ansamblul de dans Plaiurile Mioriței din Buzău. Părinții mei, Adriana Tudor și Ursu Nicolae sunt dansatori profesioniști, dansatori de muzică populară”, a declarat Andrei Ionuț Nicolae, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
parintii lui WRS
Părinții lui WRS. Sursa foto: arhiva personală.

Show-ul României, aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial Eurovision, la a doua repetiție

Jurnaliștii acreditați au avut acces la această sesiune de repetiţii şi au reacționat foarte bine la show-ul piesei noastre, WRS fiind lăudat pentru emoţia şi energiile degajate la momentul României.

Prestația reprezentantului nostru a strâns aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

ADVERTISEMENT

„Am primit o mulțime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat WRS, la finalul zilei.

Spectacolul a fost modificat, după ce echipa TVR a avut şedinţe tehnice cu organizatorii, iar aceștia au încercat să pună în aplicare indicațiile primite în urma primei repetiții. Deşi mai sunt probleme cu privire la unele cadre alese de producătorii show-lui, reprezentanții României le-au transmis acestora, punctual, solicitând remedierea lor.

ADVERTISEMENT

Cu ce probleme tehnice se confruntă la Eurovision 2022

Concurenţii ediţiei din acest an s-au lovit de o altă problemă : scena nu funcționează așa cum a fost proiectată. „Soarele” în jurul căruia a fost gândită întreaga construcție s-a blocat, iar această situație afectează show-urile participanților la concurs. Din această cauză, România, la fel ca alte țări, nu poate folosi la potențialul maxim grafica pregatită special pentru concurs.

După repetiții, WRS, alături de Iuliana Marciuc, șefa delegației României, au susținut o conferință de presă și o sesiune foto cu fanii și jurnaliștii prezenți la eveniment.

Când intră în concurs WRS

Eurovision 2022 debutează cu prima semifinală marţi, 10 mai, la ora 22.00, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.
Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, WRS va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs.

Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Finala va avea loc sâmbătă, 14 mai și va fi difuzată în direct și în exclusivitate la TVR.

ADVERTISEMENT
Tags: