Life

Ce i s-a întâmplat bărbatului care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată din Ucraina: “A fost o decizie reciprocă”

Ce i s-a întâmplat bărbatului care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina. Tony Garnett s-a confruntat cu numeroase critici după ce a început relația cu actuala iubită.
06.07.2022 | 22:51
Ce i sa intamplat barbatului care sia parasit sotia pentru o refugiata din Ucraina A fost o decizie reciproca
Ce i s-a întâmplat bărbatului care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată din Ucraina. Sursa foto: metro.co.uk/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tony Garnett (29 de ani) și-a părăsit soția în urmă cu câteva luni, după ce s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraina primită în gazdă, însă ce i s-a întâmplat bărbatului de atunci?

Ce i s-a întâmplat bărbatului care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată din Ucraina

În prezent, Tony a renunțat la serviciu pentru a avea grijă de iubita sa, o refugiată ucraineană, cu care are o relație de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Marea Britanie și-a părăsit soția și a început o relație cu Sofiia Karkadym (22 de ani), care are probleme de sănătate.

Tânăra s-a infectat la ochi în Germania, în timp ce se îndrepta către Marea Britanie, după ce a părăsit Ucraina din cauza războiului cu Rusia.

ADVERTISEMENT

Vederea Sofiiei a fost serios afectată și a fost nevoită să se opereze. Tânăra are nevoie de șase luni de recuperare, iar Tony Garnett a renunțat la job pentru a avea grijă de ea.

Bărbatul a vorbit și despre relația sa cu actuala iubită. Cei doi au fost acuzați după ce au început să fie împreună, iar Sofiia a fost numită “distrugătoare de case” pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit.

ADVERTISEMENT

Sofiia trebuie să-și termine studiile pentru a fi calificată în domeniul managementului. Tony se ocupă de ea în perioada în care trebuie să se recupereze după operație.

În plus, Tony spune că nu îi mai este permis să-și vadă copiii pe care îi are cu fosta soție. Bărbatul susține că oricum ar fi plecat, la un moment dat, întrucât se săturase de mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT

“Oamenii o văd ca pe un răufăcător”

“Oamenii o văd ca pe un răufăcător care a venit în Marea Britanie şi a furat un britanic. Nimic nu-i adevărat. A fost o decizie reciprocă.

Nu era ca şi cum ne-am întâlnit şi ne-am hotărât atunci şi acolo să ne mutăm. (Eu) Plecam oricum, pentru că mă săturasem de Lorna (n.r. fosta soţie).

Era multă dramă și mult stres atunci când locuiam cu Lorna.

Ori de câte ori veneam acasă, era dificil pentru Sofiia și pentru mine să fim în preajma ei, într-un moment în care ar fi trebuit să ajutăm un refugiat să-și facă o nouă viață aici.”, a declarat Tony pentru Metro.

Tony a mai spus că a vrut doar să o ajute pe Sofia, care tocmai fugise din Ucraina. Cei doi sunt blamați în mediul online, dar acest lucru nu le afectează relația.

 “Am vrut doar să o iau pe Sofiia şi să am grijă de ea, am vrut să ajut pe cineva care fugea din Ucraina.”, a mai spus el pentru publicația citată.

Cei doi s-au simțit mult mai ușurați după ce s-au mutat împreună.

“Când ne-am mutat pentru prima dată împreună în propria noastră casă, a fost ca și cum ni s-a luat o greutate de pe umeri. Era atât de mult stres în timp ce căutam să ne asigurăm un acoperiș deasupra capului.”, a mai declarat Tony.

Tony a mai spus că el și Sofiia speră să-și deschidă împreună o afacere, la un moment dat. Amândoi vor să fie împreună și să-și construiască viața lor.

Bărbatul a solicitat să facă parte din schema guvernamentală pentru refugiaţi. Din cauza timpului lung de așteptare, acesta a decis să se alăture unor grupuri de Facebook pentru ajutarea ucrainenilor. În acest fel, Sofiia a aflat despre el și a locuit în casa lui.

ADVERTISEMENT