Life

Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „La un moment dat, mi s-a făcut pielea de găină”

Constantin Enceanu, întâmplări stranii la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a povestit ce i s-a întâmplat atunci când filma clipul piesei dedicate regretatului artist.
21.04.2022 | 21:47
Ce i sa intamplat lui Constantin Enceanu la mormantul lui Petrica Mitu Stoian La un moment dat mi sa facut pielea de gaina
Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit că a avut parte de mai multe incidente stranii în timp ce filma videoclipul pentru ultima sa piesă, dedicată regretatului artist.

Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a lansat o piesă dedicată în totalitate bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian. Acesta a vrut să lanseze piesa special în această perioadă, în Săptămâna Patimilor, deoarece atunci oamenii se gândesc mai cu ardoare la cei care nu mai sunt printre noi.

ADVERTISEMENT

„Clipul e terminat de vreo trei săptămâni dar am așteptat special Săptămâna Patimilor pentru că este perioada în care ne aducem aminte de cei plecați în lumea fără dor”, a declarat artistul pentru Star Popular.

Cunoscutul interpret de muzică populară a recunoscut că a avut parte de niște întâmplări stranii, care l-au făcut să creadă că Petrică Mîțu Stoian îl veghează și este alături de el.

ADVERTISEMENT

Evenimente stranii la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Astfel, artistul a vorbit despre un vuiet care s-a auzit și frunzele care se mișcau. De altfel, Constantin Enceanu i-a spus și cameramanului care îl însoțea că Petrică Mîțu Stoian le-a transmis un semn.

„De trei ori am înregistrat piesă aici și de fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet, se mișcau frunzele… am și zis: parcă Petre ne da un semn.

ADVERTISEMENT

Am zis că prima oară a fost o întâmplare, însă, a două oară la fel, a treia oară la fel… de fiecare dată, pe ultima strofă se producea acest vuiet, zgomot al pădurii”, a spus el.

Mai mult, artistul a recunoscut că i s-a făcut pielea de găină. „Recunosc că la un moment dat mi s-a făcut pielea de găină.

ADVERTISEMENT

Totuși, sufletul lui e aici, pe lângă noi, ne urmărește. I-am zis și cameramanului că ceva nu e in regulă”,  a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

ADVERTISEMENT