News

Ce i s-a întâmplat lui Mihai Constantinescu după ce a ieșit din comă: “Situația este una critică”

14.05.2019 | 16:59
Ce i sa intamplat lui Mihai Constantinescu dupa ce a iesit din coma Situatia este una critica

Mihai Constantinescu a ajuns, luni seară, de urgență, la spital, în stare foarte gravă. Interpretul, în vârstă de 73 de ani, a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat cu mare greutate de medicii de pe ambulanță, preț de 20 de minute. Solistul a fost dus la Spitalul Floreasca, unde a fost internat pe secția Terapie Intensivă. Șansele sale de supraviețuire sunt minime.

Ce i s-a întâmplat lui Mihai Constantinescu după ce a ieșit din comă

Despre starea sa de sănătate a vorbit, la acel moment, și medicul Tudor Ciuhodaru, la România TV. Doctorul susținea că se va face tot ce este necesar, dar că resuscitarea cerebrală are puține șanse de reușită când creierul a stat fără oxigen mult timp. „Am avut pacienți care au avut și șapte stopuri cardiace și am reușit să îi resuscităm. Aici vorbim despre o stare critică. Sunt convins că toți colegii mei vor face tot ce este necesar. Resuscitarea cerebrală are puține șanse de reușită când creierul a stat fără oxigen mult timp”, a explicat medicul. Soția celebrului cântăreț, Simona Secrier, a fost cea care l-a găsit zăcând fără suflare în casă.

Afectată, femeia care i-a fost alături mai bine de 23 de ani a spus că se roagă pentru ca partenerul său să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede. „Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge – n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”, a spus Simona Secrier pentru wowbiz.ro.

Ce i s-a întâmplat lui Mihai Constantinescu după ce a ieșit din comă: “Situația este una critică”
Artistul a ieșit din comă, dar funcțiile cerebrale nu funcționează

Artistul a ieșit din comă, dar funcțiile cerebrale nu funcționează

De asemenea, persoane din preajma artistului, aflate la spital, au declarat, pentru sursa menționată, că Mihai Constantinescu a fost stabilizat. „Situația este una critică! Din fericire, cântărețul a fost cât de cât readus la viață de doctori. Toate organele interne funcționează normal, inima este în parametri normali, însă problemele sunt la nivelul creierului. Artistul a ieșit din comă, dar funcțiile cerebrale nu funcționează. Se așteaptă o minune și în acest sens”, au povestit persoane din preajma interpretului.