Life

Ce i s-a întâmplat Mirelei Stoian după ce n-a mai jucat-o pe Lila din Vacanța Mare. Cele mai recente mărturisiri ale unor apropiați

Mirela Stoian a devenit cunoscută și extrem de apreciată după ce a jucat-o pe Lila din Vacanța Mare. Acum actrița nu își mai dorește deloc să fie în lumina reflectoarelor.
21.03.2022 | 17:02
Ce i sa intamplat Mirelei Stoian dupa ce na mai jucato pe Lila din Vacanta Mare Cele mai recente marturisiri ale unor apropiati
Ce i s-a întâmplat Mirelei Stoian după ce n-a mai jucat-o pe Lila din Vacanța Mare
ADVERTISEMENT

Lila din Vacanța Mare a fost rolul care a făcut-o faimoasă pe Mirela Stoian. După ce proiectul s-a încheiat, aceasta nu și-a mai dorit să fie în centrul atenției, prietenii săi povestind că a trecut prin experiențe care au marcat-o.

Ce i s-a întâmplat Mirelei Stoian după ce n-a mai jucat-o pe Lila din Vacanța Mare

Mirela Stoian a devenit cunoscută după ce a jucat-o pe Lila din Vacanța Mare. Fanii serialului de comedie au îndrăgit-o imediat, replicile sale amuzându-i pe toți. Chiar dacă acest rol a făcut-o celebră, actrița recunoștea în trecut că acesta i-a pus și în carieră.

ADVERTISEMENT

Ani de zile nu și-a a găsit de muncă, pentru că toți se gândeau doar la personajul interpretat în serialul de comedie.

Actrița a decis să dispară din lumina reflectoarelor, iar acum este actriță la teatru și se pare că evită să discute despre perioada petrecută în televiziune. Prietenii acesteia spun că a trecut prin experiențe neplăcute care au făcut-o să se schimbe destul de mult.

ADVERTISEMENT

“Mirela a trăit experiențe nu foarte plăcute și a preferat să se închidă în ea și să nu mai comunice cu toți ceilalți colegi de teatru, din păcate. Nu a rămas în relații prea bune cu foștii colegi.

Nici nu le-a cerut vreodată ajutorul. Mirela este o femeie minunată care nu a avut mare noroc. Merge însă mai departe”, au povestit apropiați ai actriței pentru Click. 

ADVERTISEMENT

Mirela Stoian s-a alăturat grupului umoristic Vacanța Mare în anul 2007. Serialul difuzat prima dată la Pro Tv în 1999 a devenit rapid extrem de apreciat de fani, fiind chiar pe primul loc în topul preferințelor românilor. Din 2007 până în 2009, serialul a fost difuzat de Kanal D. În anul 2015, s-a făcut un nou sezon, dar Mirela Stoian nu a mai apărut. Se pare că Mugur Mihăiescu a fost cel care nu a mai chemat-o.

“Sunt mâhnită că după 10 ani împreună nimeni nu mi-a spus mulțumesc”, declara actrița cu părere de rău într-un interviu la TVR.

ADVERTISEMENT