Transformarea incredibilă a unei femei care a consumat doar sardine timp de 4 luni: ”Nu este o dietă”, susține ea după ce a rămas uluită de efect și a ajuns celebră. Povestea sa de viață a devenit virală în mediul online. Ce i s-a întâmplat mai exact?
Jane Crummett, o femeie în vârstă de 62 de ani care este originară din Mint Hill, Carolina de Nord, a trecut printr-o transformare spectaculoasă după ce a consumat doar sardine vreme de 135 de zile. Cazul său este astăzi un subiect de interes și pentru oamenii de știință.
Jane Crummet cântărea 106 kilograme și era foarte complexată de greutatea sa care i-a cauzat și probleme de sănătate. Într-o zi a auzit de dieta pe bază de sardine și s-a ambiționat să o urmeze, pentru a pierde din caloriile acumulate.
Patru luni și jumătate, Jane Crummet a consumat doar sardine. În primă fază, avea în plan să urmeze regimul alimentar 90 de zile, adică 3 luni. Însă, după ce a observat cât a slăbit și cum fizionomia per total i s-a modificat frumos a decis să-l mai prelungească cu încă o lună.
Sardinele au ajutat-o pe Jane Crummet să scape de 16 kilograme. Motivul pentru care a optat pentru dieta cu sardine este și pentru că s-a documentat în prealabil despre acest tip de pești. Sardinele sunt o sursă consistentă de nutrienți pentru organism.
Concret, sardinele sunt foarte bune ca proteine și sunt bogate în vitamina D, vitamina B12, calciu, fosfor și seleniu. În plus, se pescuiesc ușor și ca preț sunt accesibile, de obicei, în magazine sau în supermarketuri. La prânz sau la cină sunt ideale.
”Aceasta nu este o dietă. Pentru mine, o dietă se referă la un început și un sfârșit. Acesta este stilul meu de viață și nu am nicio intenție de a consuma fructe, legume sau plante” , a declarat femeia, potrivit foxnews.com
Specialiștii în domeniul Sănătății vă recomandă să vă informați bine despre ceea ce tolerează corpul vostru înainte de a urma o dietă. Nu funcționează orice la oricare persoane și riscați să vă îmbolnăviți. Chiar dacă în cazul lui Jane a funcționat regimul doar pe bază de sardine, nu ar strica să le asortați și cu alte produse alimentare, dacă doriți să le includeți în mesele zilnice.
Sardinele pot fi asortate cu o salată de legume verzi, cu sosuri din legume sau cu cartofi la cuptor. Totodată, merg foarte bine și cu usturoi, despre care se știe că este un antioxidant puternic și taie din pofta de mâncare accentuată.