Life

Ce i s-a întâmplat unui libanez într-un autobuz din București: “Românii merită mai multă încredere”

Ce i s-a întâmplat unui libanez într-un autobuz din București. De ce spune tânărul că românii merită mai multă încredere.
17.05.2023 | 10:55
Ce i sa intamplat unui libanez intrun autobuz din Bucuresti Romanii merita mai multa incredere
Ce i s-a întâmplat unui libanez care mergea cu autobuzul în Capitală. Footo Capturi Tiktok
ADVERTISEMENT

Ce i s-a întâmplat unui libanez într-un autobuz din București. Tânărul a rămas impresionat și a ținut să îi laude pe unii români.

Ce i s-a întâmplat unui libanez care mergea cu autobuzul în Capitală

Un libanez venit la noi în țară a povestit ce i s-a întâmplat într-un autobuz. Tânărul a rămas plăcut impresionat după ce și a pierdut perechea de căști cu care călătorea.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a prins căștile de pantaloni, iar atunci când a coborât din autobuz i-au căzut. Dar libanezul din autobuz a avut o surpriză frumoasă din partea unui român.

Un tânăr a văzut că i-au căzut căștile pe jos și a decis să le ridice și să i le dea înapoi. Zece minute a mers românul pe jos până să îl reîntâlnească pe libanez și să îi dea înapoi căștile.

ADVERTISEMENT

Acest a făcut ca străinul să aibă o părere mai bună despre oamenii din țara noastră. Acesta chiar a spus că stereotipurile despre români nu sunt adevărate, cel puțin nu pentru toți.

“Lucruri care se întâmplă în București și de care nimeni nu vorbește. M-am urcat în autobuz, mi-am prins căștile de pantalon și au căzut. M-am ridicat, am coborât din autobuz, toate fără să observ.

ADVERTISEMENT

La 10 minute distanță, un băiat a venit alergând direct la mine și mi-a spus: Hei, astea sunt ale tale.

I-am mulțumit și a plecat, atâta tot. Nu încerc să rup stereotipurile, dar românii merită mai multă încredere”, a povestit bărbatul pe Tikok.

ADVERTISEMENT

În descrierea videoclipului pe care bărbatul l-a publicat pe rețelele de socializare a spus că nu este prima dată când se lovește de bunătatea românilor și de o încălcare a stereotipurilor generale privind țara noastră și locuitorii ei.

O turistă strîină din Brașov, nu la fel de norocoasă. A fost umilită

Nu la fel de norocoasă a fost o turistă venită în Brașov. Tânăra a fost dată jos din autobuz de către controlori după ce s-a descoperit că nu avea bilet.

Această încercase în repetate rânduri și cu mai multe mijloace să cumpere bilet direct din autobuz cu cardul, dar automatele de plată nu funcționau.

Un român a fost martor al întregului eveniment și a povestit revoltat că ne-am făcut de râs în fața turiștilor străini. Tânăra a fost dată jos din autobuz deși probabil se grăbea să ajungă la un tren.

ADVERTISEMENT
Tags: