Life

Ce i se întâmplă Elenei Chiriac după Survivor. Fosta concurentă nu mai poate face un lucru simplu: „Sunt pe jos”

Elena Chiriac are probleme după Survivor România 2022! Ce nu mai poate face fosta concurentă după ce a petrecut 20 de săptămâni în Republica Dominicană.
08.06.2022 | 07:39
Ce i se intampla Elenei Chiriac dupa Survivor Fosta concurenta nu mai poate face un lucru simplu Sunt pe jos
Elena Chiriac, traume după Survivor. Ce a pățit sportiva. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a rămas cu unele obiceiuri dobândite la Survivor, după cele 20 de săptămâni de concurs. Vedeta a vorbit despre ce i se întâmplă după emisiune.

Elena Chiriac, traume după Survivor. Ce a pățit sportiva

Elena Chiriac de la Survivor a mărturisit că nici măcar acum nu mai poate să doarmă normal, adică pe un pat.

ADVERTISEMENT

Sportiva se culcă noapte de noapte lângă pat, deoarece nu s-a acomodat încă să doarmă pe o saltea, așa cum o făcea înainte de a participa la emisiunea Survivor.

Elena Chiriac a ținut să sublinieze că nu este vorba despre niciun fel de glumă: ea chiar nu poate dormi în pat.

ADVERTISEMENT

„Să v-o zic pe aia mai bună, nici în pat nu dorm. Dorm pe lângă pat, mai exact, sunt pe jos, pentru că încă n-am ajuns la pasul ăsta. Nu glumesc. Nu pot să dorm pe saltea încă”, a explicat fosta concurentă, pe pagina personală de Instagram.

Elena Chiriac nu a câștigat Survivor. Ce a spus când a aflat că a pierdut

Elena Chiriac de la Survivor a reușit să ajungă până în marea finală, alături de Alex Delea. Acesta din urmă a fost, însă, marele câștigător, care a luat și premiul de 100.000 de euro acasă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a declarat că probabil viața îi pregătește o altă surpriză, acesta fiind motivul pentru care nu a câștigat emisiunea Survivor.

Totuși, Elena Chiriac a spus că premiul a fost câștigat de „cel mai potrivit om”.

„Mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un „locul doi” pentru mine.

ADVERTISEMENT

Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om!”, a declarat Elena Chiriac după ce a aflat că nu a câștigat trofeul Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT