Life

Ce i se pare nedrept lui Albert Oprea în actualul sezon Survivor România. Războinicul s-a plâns în public

Albert Oprea privește cu sufletul la gură evoluția concurenților de la Survivor România 3, despre care nu are o părere tocmai bună după episoadele difuzate în primele trei săptămâni.
02.02.2022 | 12:33
Ce i se pare nedrept lui Albert Oprea in actualul sezon Survivor Romania Razboinicul sa plans in public
Albert Oprea spune că mulți dintre concurenții de la Survivor România sunt falși. Foto: PRO TV/ Voyo
ADVERTISEMENT

Războinicul care a participat în sezonul doi al reality-show-ului Survivor România și-a dat cu părerea pe Instastory despre actuala ediție, difuzată de PRO TV.

Acesta a remarcat o nedreptate în ceea ce privește organizarea concursului. Mai precis, lui Albert nu i se pare corect ca participanților să li se dea atât de multă mâncare, având în vedere că ei îndurau mai mult foamea.

ADVERTISEMENT

Băiatul a făcut câteva comentarii și despre calitatea concurenților din acest sezon, pe care nu îi vede cu ochi tocmai buni. A spus că mulți i se par falși.

Albert Oprea, despre sezonul trei Survivor România: „Vă dați seama ce lume dreaptă?”

„Mă, nouă după trei săptămâni de-abia ne dădeau câte o bucățică de negresă. Ăstora le dau paste. Vă dați seama ce lume dreaptă la Survivor?”, s-a plâns Albert Oprea pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Cam multe persoane fake sezonul ăsta, nu? Sau mi se pare doar mie?”, este un alt comentariu dur făcut de fostul concurent.

Tânărul afacerist a vorbit despre concurenții actualului sezon și în emisiunea pe care o prezintă Zanni pe canalul Voyo. Războinicul este de părere că Faimoșii din sezonul 3 sunt mult mai slabi pe trasee față de cei împotriva cărora lupta el anul trecut.

ADVERTISEMENT

„E de apreciat Relu, dar nu putem spune că e mai bun decât TJ Miles. Eu vorbesc exact de traseul ăsta. Am tendința să compar cu sezonul nostru. Mi se pare sub Faimoșii din sezonul nostru”, a spus recent Albert Oprea.

Faimoșii din această ediție, eliminați pe bandă rulantă

Într-o altă emisiune, de data asta la Măruță, Albert a lansat câteva critici la adresa anumitor concurenți din tabăra roșie. Despre Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu a spus că sunt puțin antipatice, căci au început să se certe cu colegii lor după doar câteva zile de la debutul show-ului.

ADVERTISEMENT

Survivor România este difuzat duminica de la ora 20:00, la PRO TV, iar lunea și marțea începe de la ora 20:30. Sezonul trei a debutat de curând, iar până acum au fost eliminați doar faimoși.

Războinicii au reușit să câștige trei săptămâni la rând jocul de imunitate, motiv pentru care vedetele au pierdut până la această oră cei mai mulți oameni. Roxana Ciuhulescu a ieșit din motive medicale, iar Xonia, Andreea Tonciu și Robert Niță au fost eliminați de către telespectatori.

 

ADVERTISEMENT