Life

Ce îi datorează Fuego lui Benone Sinulescu? ”I-am mulțumit mereu”

Cântărețul Fuego a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Benone Sinulescu. Îndrăgitul interpret de muzică populară este cel care l-a ajutat pe Paul Surugiu să pună bazele carieirei muzicale
19.11.2021 | 18:45
Ce ii datoreaza Fuego lui Benone Sinulescu Iam multumit mereu
ADVERTISEMENT

Artistul este afectat de pierderea lui Benone Sinulescu, despre care consideră că face parte dintr-o generație care a definit România și care, din păcate, se stinge ușor.

Paul Surugiu, sau Fuego așa cum este cunoscut publicului, a poublicat, vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționant pentru Benone Sinulescu. Cântărețul îi este recunoscător lui Nea Beni, pentru ca a fost singurul artist care l-a susținut la începuturile carierei sale.

ADVERTISEMENT

Ce îi datorează Fuego lui Benone Sinulescu?

Pe Benone Sinulescu și Fuego îi leagă un lucru pe care puțină lume îl cunoaște. Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost cel care l-a ajutat pe Fuego să scoată primul album muzical din cariera sa.

După ce au cântat împreună, pe scena aceluiași spectacol, la sfârșitul anilor ’90, Nea Beni a fost impresionat de talentul și vocea lui Paul Surugiu. Deși era încă un copil timid, așa cum chiar el se declară, Fuego avea talent și prezență scenică, calități pe care Benone Sinulescu nu le-a putut trece cu vederea.

ADVERTISEMENT

Nea Beni a pus bazele carierei muzicale a lui Fuego

”Eram un puști, timid, prin anii ‘97-’98, eram deja lansat, dar fără mare succes la publicul larg. Cântam în diverse spectacole, în deschiderea marilor artiști și-mi doream să ajung ca ei.

L-am întâlnit pe nea Beni, așa cum îi spun eu, la un spectacol, iar acestuia i-a plăcut de ceea ce făceam pe scenă și mi-a oferit ajutorul său, încurajându-mă să scot primul album.”, a scris artistul în mesajul său.

ADVERTISEMENT

Pentru că era obișnuit ca artiști deja consacrați să-l îndemne să scoată un album, Fuego nu a dat foarte mare importanță vorbelor lui Benone Sinulescu. Marele cântăreț, însă, nu s-a oprit doar la vorbe. El a sunat la o casă de discuri, a garantat pentru talentul tânărului și în câteva luni de la lansare, albumul muzical se afla în topul preferințelor românilor.

El a sunat direct la prima casă de discuri, a girat pentru mine și astfel, în câteva luni, albumul ‘TOATĂ LUMEA DANSEAZĂ’ era deja pe piață și începea să intre în topuri și în preferințe.”, a spus Fuego despre acel moment.

ADVERTISEMENT

„O să-mi fie dor de nea Beni!”

Despre artistul și omul Benone Sinulescu, Fuego a avut numai cuvinte de laudă. El a declarat că o să-i fie dor de maestru, la care a apreciat întotdeauna omenia și spiritualitatea pe care acesta o afișa.

Despre cariera muzicală a interpretului, Paul Surugiu spune că a avut o forță artistică puternică și un repertoriu de invidiat, care cuprinde melodii nemuritoare, iubite de mai mult generații.

”Era un vulcan de energie, ritm de folclor românesc, abil mânuitor al emoției! Va rămâne o legendă și-s tare bucuros să știu că pe undeva, la un moment dat, nea Beni a clădit la drumul meu. Era mare la sfat, de ispravă și spiritual din cale-afară!

Cred că tributul României pentru eternitate îl are și pe marele Benone Sinulescu în vizor! Muzica sa e nemuritoare! Rămas bun, maestre!”, și-a încheiat Fuego mesajul.

Benone Sinulescu s-a stins din viață, joi, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii.

 

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii