Life

Ce îi fac fericiți și ce îi supără pe cei născuți în zodia Gemeni

26.11.2020 | 16:17
Ce ii fac fericiti si ce ii supara pe cei nascuti in zodia Gemeni
Zodia Gemeni. Foto: parenting.firstcry.com
ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Gemeni se supără foarte greu, însă atunci când o fac înseamnă că au un motiv foarte serios. Să cunoaștem mai bine această zodie de aer!

În rândurile de mai jos o să aflați care sunt bucuriile, neplăcerile și pasiunile Gemenilor, nativi de aer guvernați de planeta Mercur.

ADVERTISEMENT

Printre bucurii enumerăm nevoia Gemenilor de a primi atenție în permanență. Persoanele născute sub acest semn își doresc tot timpul să fie în centrul atenției, să fie apreciați, lăudați și încurajați în acțiunile lor.

Zodia Gemeni: bucuriile și neplăcerile în viață

Chiar dacă nu au întotdeauna cele mai bune decizii la îndemână, se pot supăra foarte tare dacă cineva îi contrazice și le oferă un mare NU.

ADVERTISEMENT

Marea nemulțumire a Gemenilor este lipsa loialității. Nu suportă trădarea și sunt capabili să se răzbune dacă o persoană le-a întors spatele când aveau mai mare nevoie de ea.

Gemenii nu suportă nici oamenii care le pun la îndoială abilitățile și scot la iveală gafele sau greșelile lor, căci în accepțiunea lor, tot ce fac poate fi justificat chiar și atunci când pagubele sunt evidente.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot transforma orice pasiune în ceva serios și durabil

Nativii de aer sunt foarte buni la condus oști. Veți vedea foarte des Gemeni care dețin funcții de conducere în mai orice domeniu, însă ei nu suportă sub nicio formă să fie contraziși sau arătați cu degetul.

Pentru ei, relația ideală cu colegii este cea în care primesc mai degrabă aprobări decât critici și din cauza asta se trezesc de multe ori părăsiți ori nebăgați în seamă.

ADVERTISEMENT

Printre pasiunile Gemenilor, putem enumera călătoriile și nevoia acută de a trăi în lux. Gemenii au diferite talente și pot fi foarte buni comunicatori, interpreți de muzică sau actori mai ales la teatru.

Sunt destul de versatili, așa că din orice pasiune a lor pot face cu adevărat carieră, iar scopul lor, acela de a dobândi faimă, este atins în aproape 80% dintre cazuri.

 

ADVERTISEMENT