Life

Ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale, Mikaela: „Timpul este limitat la două ore”

Iulia Albu este o mamă responsabilă! Vedeta de la Antena Stars a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei, Mikaela, și ce interdicție i-a dat.
17.10.2021 | 14:20
Ce ii interzice Iulia Albu fiicei sale Mikaela Timpul este limitat la doua ore
Iulia Albu, vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Albu are mai multe proiecte de care se ocupă în același timp, însă de departe, fiica ei ocupă primul loc în viața acesteia.

Fosta jurată de la Bravo, ai stil este foarte atentă la felul în care o crește pe Mikaela. Pentru că e la o vârstă în care mai are multe de învățat, Iulia îi limitează accesul la rețelele de socializare și la device-uri la două ore pe zi.

ADVERTISEMENT

Decizia a luat-o întrucât fashionista consideră că timpul prea mare petrecut de copii pe internet nu este tocmai în regulă.

Iulia Albu nu o lasă pe fiica ei să petreacă prea mult timp pe device-uri

„Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea, Sacerdotti Heigl. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu pentru revista Unica.

ADVERTISEMENT

Fata vedetei de televiziune a împlinit de curând 12 ani, iar deja domnișoara Mikaela i-a surprins pe toți la școală cu tunsoarea ei.

După cum se poate vedea în imaginile postate de Iulia pe Instagram, Mikaela i-a moștenit frumusețea și pare să fie atrasă de zona în care activează mama ei.

ADVERTISEMENT

Iulia a spus că nu este de acord cu abordarea de tipul ”copilul trebuie să calce pe urmele părinților” și că ea va accepta orice va alege să facă Mikaela. Nu îi va impune ce să studieze și ce carieră să urmeze, însă o va ajuta și o va îndruma astfel încât să îi fie bine.

„Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor”

„Nu înțeleg concepția asta cu călcatul pe urme. De ce ar trebui să-mi calce mie pe urme? Nu poate să-și facă urmele ei?

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei. Mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu într-un alt interviu, pentru revista Viva!.

Pe plan profesional, Iulia se poate lăuda cu succese notabile. Are o emisiune la Antena Stars, iar de curând a fost și jurată la Splash, vedete la apă. Pe lângă televiziune, Iulia se ocupă și de bijuteriile pe care le creează și care se vând ca pâinea caldă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: