Life

Ce îi reproșează Cătălin Scărlătescu Doinei Teodoru, după America Express: „Așa mi-a făcut peste tot”

Cătălin Scărlătescu a dat din casă! Bucătarul i-a făcut reproșuri Doinei Teodoru, după aventura de la America Express! Ce i-a spus?
24.03.2023 | 14:10
Ce ii reproseaza Catalin Scarlatescu Doinei Teodoru dupa America Express Asa mia facut peste tot
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat la America Express. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ratat finala de la America Express, iar juratul de la Chefi la cuțite a avut câteva reproșuri să îi facă partenerei sale.

Cătălin Scărlătescu, reproșuri pentru Doina Teodoru după ieșirea de la America Express

Bucătarul a participat la America Express împreună cu iubita sa, iar pe parcursul emisiunii, cei doi s-au certat de mai multe ori. Probele contracronometru au pus la încercare relația dintre cei doi. Mulți cred că din cauza atitudinii Doinei, cuplul nu a reușit să se califice în finala competiției de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Scărlătescu și Doina au fost invitați în emisiunea Podcastito Express, realizată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, unde au povestit despre ce au făcut ei la America Express.

Nu au lipsit glumele și ironiile la adresa Andreei Bălan pe seama faptului că a trișat mai tot concursul. Pornind de la această idee, Cătălin i-a reproșat iubitei sale că a fost prea corectă în acest concurs și că asta ar fi una din cauzele pentru care au pierdut anumite jocuri.

ADVERTISEMENT

În timp ce Andreea Bălan își făcea de cap, Doina a luat-o pe calea corectitudinii, lucru ce l-a scos din sărite pe Scărlătescu. De față cu partenera sa, acesta a recunoscut că și-a ieșit din minți când Teodoru voia să facă totul ca la carte, chit că pierdeau probele.

Scărlătescu, încurcat de mexicani: „Nu înțelegeam de la incașii ăia nimic, cum vorbeau, măi, frate…”

Nelu Cortea a remarcat cât de poliglot e Cătălin Scărlătescu, maestrul bucătar vorbind în franceză, germană sau engleză cu turiștii din Mexic și Columbia.

ADVERTISEMENT

„Am învățat și imnul islandez. Băi, tată, limbile astea moderne le cunosc. Dar prin Mexic, pe acolo, nu înțelegeam de la incașii ăia nimic, cum vorbeau, măi, frate…”, a declarat Cătălin Scărlătescu în Podcastito Express.

„Doamne, ce mi-a plăcut! Voi ați avut proba aia, dacă mai țineți minte, trebuia să învățați pe un columbian să zică imnul României. Unul dintre voi trebuia să învățați imnul Columbiei. Și nu ți-a ieșit ție nu știu ce și a venit Scărlă: Mă, Doina… Zi și tu asta aici!”, a povestit Nelu Cortea, finalist la America Express.

ADVERTISEMENT

Corectitudinea Doinei Teodoru de la America Express l-a scos din sărite pe Scărlătescu: „Așa mi-a făcut peste tot”

„Da, da, m-a învățat cum să păcălesc (n.r.: râde)”, a completat Doina. „Mor cu corectitudinea ta. Cu corectitudinea ta nu mai plecăm de aici”, și-a amintit și Bordea.

„Măi, da leșinam, tu n-auzi? Așa mi-a făcut peste tot. Bălanca ciordea peste tot… Doina când vedea că voiam și eu să fac ceva, ia! N-ai voie!”, a spus Cătălin Scărlătescu ofuscat.

Cătălin a vorbit și despre singurul român pe care l-a întâlnit la America Express, care a refuzat să îl ajute. Bucătarul a mărturisit că de la bun început nu a vrut să apeleze la conaționalul său. A făcut-o, până la urmă, de dragul show-ului.

„Eu când m-am dus și am auzit că e un român acolo, am zis că pierd timpul de pomană, dar hai să râdem puțin. Hai să râdem puțin să vadă țara asta de ce suntem noi mișto”, a explicat Scărlătescu.

Finala concursului America Express va fi difuzată de Antena 1 duminică, 26 martie 2023. Echipele care au ajuns în ultimul episod sunt formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, respectiv Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Câștigătorii concursului ar fi Cătălin Bordea și Nelu Cortea, potrivit zvonurilor.

 

ADVERTISEMENT