Fotbal intern

Ce îi reproşează Gigi Becali lui Nicolae Dică: “Nu se poate să-l las liber, se alege praful”

22.10.2018 | 09:33
Ce ii reproseaza Gigi Becali lui Nicolae Dica Nu se poate sal las liber se alege praful

Gigi Becali a fost foc şi pară după meciul pierdut de FCSB în faţa celor de la Universitatea Craiova, scor 2-1, pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Patronul vicecampioanei României a spus că nu este supărat pe Nicolae Dică pentru cele întâmplate la Craiova, pentru că el este cel resposabil, însă imediat şi-a schimbat poziţia atunci când a aflat că Nicolae Dică a spus că ar face mai multe la FCSB dacă ar avea mai multă libertate. Gigi Becali i-a reproşat lui Dică transferurile lui Grecu şi Golofca şi explică de ce se vede nevoit să intervină.

“Nu se poate să-l las liber, că se alege praful. Mai aduce un Golofca, dăm 400.000 de mii, mai aduce un Grecu. Nu vreau să se aleagă praful. Eu am câştigat milioane din fotbal, iar restul, în afară de Hagi, s-au nenorocit. O să aduc eu jucători, o să vedeţi. Dică o să fie campion.

Reproşurile lui Gigi Becali pentru Nicolae Dică

Nu-l dau afară şi o să fie campion. Eu fac ce vreau! E interzis? E penal? Eu nu vreau să iau campionatul, eu vreau doar în Europa League, să iau 15 milioane de euro. Campionatul să-l ia alţii şi să intre în faliment”, a declarat Gigi Becali imediat după meciul cu Universitatea Craiova la un post de televiziune.

Nicolae Dică îi reproşează ceva lui Romario Benzar în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminică 21 octombrie 2018.
Nicolae Dică îi reproşează ceva lui Romario Benzar în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano

Gigi Becali îl învinuieşte pe Nicolae Dică de aducerea a doi jucători care nu au putut să o ajute pe FCSB, Cătălin Golofca, cel care a fost dat retur la FC Botoşani după câteva luni, şi Robert Grecu, care activează acum la Petrolul Ploieşti.

FCSB a pierdut în faţa celor de la Universitatea Craiova în ziua în care Ilie Balaci a murit. Fostul mare fotbalist a făcut infarct în dimineaţa zilei de 21 octombrie 2018 şi Oltenia l-a omagiat la meciul cu echipa lui Gigi Becali.