Life

Ce îi spun românii lui Cătălin Scărlătescu de când au aflat de revenirea lui la MasterChef: ”Noi am fost sinceri și reali oriunde”

Chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre revenirea sa la emisiunea culinară MasterChef. Ce îi spun românii, acum, când îl văd pe stradă?
03.07.2024 | 12:16
Ce ii spun romanii lui Catalin Scarlatescu de cand au aflat de revenirea lui la MasterChef Noi am fost sinceri si reali oriunde
Cătălin Scărlătescu, privit diferit de când s-a mutat la MasterChef? Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cum este abordat Cătălin Scărlătescu de către fanii români, pe stradă, de când s-a aflat că va reveni în postura de jurat culinar în cadrul emisiunii MasterChef de pe Protv? Maestrul bucătar este bucuros de tot ceea ce trăiește în prezent.

Cătălin Scărlătescu, noi dezvăluiri despre MasterChef

Nu mai este un secret pentru nimeni că Protv a pregătit o lovitură dură Antenei 1, după ce i-a preluat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru a face parte din MasterChef, odată cu demisia lor de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Cei trei maeștri bucătari sunt încă în proces cu Antena 1, dar asta nu i-a împiedicat să accepte oferta Protv-ului, de a reveni pe postul care i-a consacrat, de fapt, și la emisiunea care le-a adus notorietatea. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut parte mai întâi din MasterChef, difuzat de Protv.

De când erau mutați la Chefi la Cuțite, Protv nu prea a mai avut succes cu MasterChef, iar la un moment producția nu a mai fost transmisă. În prezent, toate par bune și frumoase din clipa în care s-a aflat că MasterChef se va relua.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu: ”Oamenii se bucură”

Filmările pentru show-ul culinar deja au început, iar Cătălin Scărlătescu simte mai mult ca oricând atmosfera unică. Atunci când iese din lumina reflectoarelor și merge pe stradă îl încântă reacțiile românilor față de el.

Cătălin Scărlătescu este strigat ”masterchef” pe stradă de către admiratori. Citește fericirea pe chipul acestora și nerăbdarea de a-l revedea la emisiune. Cătălin Scărlătescu nu a fost întâmpinat de niciun ”hater”, de altfel, care să-i bată obrazul.

ADVERTISEMENT

”Imediat după ce am ieșit pe stradă, după anunțul că noi ne-am întors la Masterchef… Oamenii oricum ne strigau ‘Masterchefi’, din toate timpurile. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul, să îmi spună ceva.

Oamenii se bucură, Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Așa că, sinceritatea și realitatea nu ai cum să le taxezi cu ‘hate’”, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru viva.ro

ADVERTISEMENT

Totodată, Protv a surprins Antena 1 nu doar prin preluarea celor trei maeștri bucătari, ci și prin angajarea Ginei Pistol ca prezentatoare a formatului. Aceasta era de aproape 3 ani în concediu maternal, de la Atena 1 , și s-a întors pe micile ecrane la postul adversar, Protv.

ADVERTISEMENT