Life

Ce îl sperie cel mai tare pe Cabral. “Îmi transpiră palmele, mi se usucă gura”

Nimeni nu s-ar fi gândit că vedeta s-ar teme foarte tare de ceva. Cabral le-a făcut o mărturisire uluitoare fanilor săi. Totul a pornit după ce a trecut printr-o experiență neplăcută.
07.01.2022 | 22:57
Ce il sperie cel mai tare pe Cabral Imi transpira palmele mi se usuca gura
ADVERTISEMENT

Cabral a fost mereu foarte sincer și a spus lucrurilor pe nume. După ce a dezvăluit că suferă de ani buni de o boală destul de rară, acum le-a făcut fanilor săi o altă mărturisire.

Prezentatorul are oroare de mersul la dentist.

Se teme atât de tare încât atunci când e nevoit să intre în cabinet i se usucă gura, iar pielea i se face de găină.

ADVERTISEMENT

Ce îl sperie cel mai tare pe Cabral. “Îmi transpiră palmele, mi se usucă gura”

Mulți au fost poate surprinși să afle de ce se teme cel mai tare Cabral. Vedeta a mărturisit că în urmă cu ani buni a trecut printr-o experiență nefericită atunci când a fost la dentist, iar de atunci se teme să calce într-un cabinet stomatologic.

Se teme atât de tare, încât are tot felul de reacții pe care nu le poate controla.

“MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav. Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât.

ADVERTISEMENT

Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă…Zic nene… că doctor nu era sigur.

În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească.

ADVERTISEMENT

Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a scris prezentatorul pe blogul său. 

De-a lungul anilor, Cabral a avut mai multe accidente, dar din fericire nu a prea avut probleme cu dantura. A încercat totuși să-și facă curaj și să treacă uneori pe la stomatolog.

ADVERTISEMENT

“De-a lungul anilor am avut noroc de dinți mișto. (…) Cel mai mișto a fost cel de ATV de-acum ceva ani, când am reușit să mușc dintr-o stâncă și dintr-un pom Mămică, da ce-am mai mușcat! Ei bine, de-atunci îmi fac curaj să mă duc la dentist. Vorba vine-mi fac… îmi fac vânt, curaj nu reușesc”, a mai spus Cabral.

ADVERTISEMENT