Fotbal intern

Ce îl sperie pe Adrian Mutu înaintea meciului decisiv cu Germania U21: ”Fizic sunt mai puternici”. Video

29.03.2021 | 16:08
Ce il sperie pe Adrian Mutu inaintea meciului decisiv cu Germania U21 Fizic sunt mai puternici Video
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, s-a arătat îngrijorat de forța fizică a reprezentativei Germania U21, înaintea meciului decisiv pentru calificarea din grupe la Euro 2021.

România şi Germania se înfruntă în ultimul meci din grupa A, pe 30 martie, de la ora 19:00. Un eventual rezultat de egalitate cu minimum patru goluri marcate le-ar duce pe cele două la braţ în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Mutu a lăudat spiritul de luptă al elevilor săi după victoria cu Ungaria, scor 2-1, în care au revenit de la 0-1.

Germania U21, în sperie pe Adrian Mutu

”Nu facem calcule, e ultimul meci din grupă, meci important, cu echipă foarte bună, candidată la titlu. Cu o victorie suntem calificați, mergem la victorie, ca întotdeauna. Fizic sunt mai puternici germanii. Am văzut meciurile lor, sunt puternici”, a declarat Adrian Mutu înaintea partidei cu Germania U21.

ADVERTISEMENT

”Au demonstrat-o cu Ungaria, au demonstrat-o și cu Olanda. Mă aștept la un meci greu, în care cu siguranță nu vor juca nici ei la egal. Va fi dificil și din cauza oboselii, nu e ușor să joci la trei zile”, a mai spus selecționerul în conferința de presă.

Mutu a dezvăluit că nu își face griji din cauza absențelor lui Marius Marin și George Ganea: ”Îi avem pe Marco Dulca și pe Adrian Petre, care pot intra în locul celor suspendați și să demonstreze că pot juca la nivel înalt”.

ADVERTISEMENT

Mutu alteaptă mai mult de la Moruțan

”Olimpiu Moruțan e un jucător extraordinar, cu calităţi tehnice unice. Probabil la el s-a simţit oboseala, pentru că jucătorii de la FCSB au avut un derby înainte de turneul final. Au jucat cu CFR Cluj. Ritmul aici este mai bun ca în campionatul nostru.

E puţin mai obosit… nu i-am reproşat nimic, că ar fi fost egoist. La el mă aştept ca în anumite faze să insiste pe driblinguri şi pe execuţiile sale care de multe ori sunt execuţii de excepţie. Nu am ce să-i reproşez.

ADVERTISEMENT

Ca orice antrenor, mi-aş fi dorit să înscrie sau să aibă un assist. Dar a avut contribuţie la cele patru puncte obţinute în echipă. Sper ca în următorul meci să spargă gheaţa şi să dea gol”, a încheiat Adrian Mutu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,25 este cota pentru „minutul primul gol al Germaniei U21: 1-72” la meciul Germania U21 – România U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: