Life

Ce imagine minunată a postat Liviu Vârciu cu fiica sa. Anastasia tocmai a terminat grădinița!

Liviu Vârciu a distribuit o fotografie superbă în care apare fiica sa și a Andei Călin, Anastasia. Micuța se pregătește pentru următoarea etapă din viață, școala.
11.06.2022 | 16:24
Ce imagine minunata a postat Liviu Varciu cu fiica sa Anastasia tocmai a terminat gradinita
Liviu Vârciu, imagine alături de fiica sa, Anastasia. Copila a încheiat grădinița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist le-a arătat oamenilor o imagine minunată cu fetița care tocmai a terminat grădinița. Vedeta de la Antena 1 a rămas uimit de cât de repede trece timpul și cât de mare a crescut copila care se pregătește de următoarea etapă.

Liviu Vârciu, imagine alături de fiica sa, Anastasia. Copila a încheiat grădinița

Liviu Vârciu a publicat pe contul personal de Instagram o poză uimitoare cu fiica sa, Anastasia, care a avut serbarea de final de an, ultima de altfel de la grădiniță. Micuța apare purtând o robă de culoare albastră.

ADVERTISEMENT

Celebrul cântăreț și partenera sa de viață, Anda Călin, i-au fost alături fetiței. Au înconjurat-o în imaginea minunată, în dreptul căreia moderatorul emisiunii Prețul cel bun a lăsat și un mesaj impresionant.

„Fata mea a terminat grădinița! Mâine la facultate și poimâine se mărită!”, a scris Liviu Vârciu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajele nu au întârziat să apară. Cei care-l urmăresc pe cunoscutul prezentator de la Antena 1 i-au transmis numai gânduri bune și cele mai frumoase urări. De asemenea, fanii i-au amintit că poate fi bunic curând.

„Și apoi ești bunic, succes pe mai departe”, „Felicitări, să crești mare! Sunteți o familie minunată”, „Sănătate și succes în continuare”, i-au scris internauții lui Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, tatăl a trei copii din două relații diferite

Anastasia este unul dintre cei 3 copii pe care îi are vedeta de la Antena 1. Prezentatorul este tatăl unei tinere de 20 de ani, pe nume Carmina, care este studentă la o facultate din București și căreia i-a cumpărat un apartament.

De asemenea, Liviu Vârciu mai are doi copii cu actuala parteneră de viață, Anda Călin. Anastasia și Liviu Matei sunt micuții care îl fac mândru pe fostul component al formației L.A.

ADVERTISEMENT

„Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei. 

Dacă e fanul meu, să-i zică că-l cheamă Liviu. Nu, să-i dau și ocazia asta, că poate zice: «Mi-ai pus Liviu. Lasă-mă în pace, nu vreau să fiu Liviu Vârciu!»”, a spus artistul în urmă cu ceva timp, conform bzi.ro.

ADVERTISEMENT