Life

Ce înălțime are, de fapt, Ilinca Vandici. Prezentatoarea Bravo, ai stil pare înaltă la televizor, însă adevărul e altul

Ilinca Vandici a dezvăluit unul din cele mai căutate lucruri despre ea pe Google. Vedeta Kanal D a spus ce înălțime are, de fapt.
02.07.2021 | 12:03
Ce inaltime are de fapt Ilinca Vandici Prezentatoarea Bravo ai stil pare inalta la televizor insa adevarul e altul
Ilinca Vandici, prezentatoare de televiziune. Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a dezvăluit câteva dintre secretele sale într-un nou vlog de pe Youtube. Prezentatoarea Bravo, ai stil a aflat care sunt cele mai căutate lucruri despre ea pe Google, iar o parte dintre curiozitățile fanilor au fost lămurite.

Pe primul loc în topul căutărilor este ce înălțime are vedeta. Aceasta a lămurit marele mister, având în vedere că la televizor pare înaltă.

ADVERTISEMENT

Ilinca a spus că evită să spună înălțimea ei din cauza conotației pe care o poate căpăta numărul centimetrilor. Aceasta are 1,69, dar ea declară de fiecare dată că are 1,70.

Ilinca Vandici a dezvăluit ce înălțime are

Avantajul ei este că televiziunea te face să pari mai înalt. Mai mult, prezentatoarea poartă mereu tocuri de 12 centimetri, iar asta o ”salvează”.

ADVERTISEMENT

„Mare brânză, ce să spun! Am 1,69. Nu spun asta niciodată, pentru că, mi se pare că are o tentă, așa… Și nu doresc asta. Par mult mai înaltă la televizor, pentru că televizoarele înalță și lățește. 

E frumos că mă înalță. De aia aveți senzația că sunt super-înaltă și când ne întâlnim prin parc sau pe la mall îmi spuneți că sunt mică și firavă”, a declarat Ilinca Vandici pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Fanii vedetei Kanal D mai vor să știe lucruri despre familia ei, despre divorț, despre foștii iubiți, dar și ce salariu primește de la postul turc de televiziune.

De ce nu mai vrea încă un copil

Cu diplomația caracteristică, Ilinca a făcut balet printre aceste curiozități și nu a răspuns exact. A spus doar că a încercat și a reușit să își protejeze familia cât a putut, căci cei dragi ei nu vor să fie în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai vorbit și despre băiețelul ei, Zian, care reprezintă totul pentru ea. Ilinca a spus că nu își mai dorește alți copii deoarece îi este teamă că nu va fi capabilă să le ofere afecțiunea de care au nevoie în mod egal.

Prezentatoarea le admiră pe femeile care fac mai mulți copii și nu înțelege cum poate să îi iubească pe toți. Aceasta a spus că ea nu ar putea împărți dragostea pe care o are față de băiatul ei cu un alt copil, fapt pentru care nu se gândește să mai facă niciunul.

 

ADVERTISEMENT