Life

Ce înălțime și greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express: „Am ținut toate dietele de pe lumea asta”

Lorelei Bratu de la Asia Express a dezvăluit ce înălțime și greutate are. Concurenta a vorbit și despre cât de mult i-a luat să se accepte așa cum e.
05.10.2021 | 18:50
Ce inaltime si greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express Am tinut toate dietele de pe lumea asta
ADVERTISEMENT

Lorelei Bratu de la Asia Expres a dezvăluit ce înălțime și greutate are. Este cel mai cunoscut model plus-size din România și este mândră de felul în care arată. Cu toate acestea, nu întotdeauna s-a simțit bine în pielea ei.

Înainte să se accepte așa cum e, Lorelei a încercat ani la rând să scape de kilogramele în plus. Tânăra vrea să le inspire pe femei să nu mai fie atât de complexate, indiferent de greutatea lor.

ADVERTISEMENT

Ce înălțime și greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express

Lorelei Bratu face echipă cu Mihai Zarug în cel de-al patrulea sezon Asia Express. Tânăra este unul dintre cele mai apreciate modele plus-size din România și vrea să le inspire și pe alte femei să se accepte așa cum sunt.

Lucrurile nu au stat întotdeauna așa pentru concurenta reality show-ului de la Antena 1. Lorelei Bratu a dezvăluit ce înălțime și greutate are, după mulți ani în care s-a luptat să slăbească.

ADVERTISEMENT

Tânăra are o înălțime de 1,65 m și o greutate de aproximativ 90 de kilograme, așa cum a declarat în cadrul unui interviu.

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție.

ADVERTISEMENT

Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. 

Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos.

ADVERTISEMENT

Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!”, a declarat Lorelei Bratu în cadrul unui interviu mai vechi, acum câțiva ani, pentru inoza.ro.

Lorelei a mai spus că nu vrea să promoveze obezitatea, ci doar să-i convingă pe oameni să se simtă bine în pielea lor.

Lorelei Bratu, despre participarea la Asia Express

Lorelei Bratu participă la sezonul patru Asia Express alături de Zarug, un cunoscut designer vestimentar. Tânăra a acceptat provocarea cu entuziasm. Aceasta a declarat, înainte de plecare, că va încerca să găsească partea amuzantă a situației.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da la o vacanţă prelungită pe banii altora. 

Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie.

Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, povestea Lorelei Bratu pe Instagram.

ADVERTISEMENT