Sporturi

Ce înfrângere! Marius Copil pierde în primul tur de la Roland Garros după un meci dramatic

28.05.2018 | 15:53
Ce infrangere Marius Copil pierde in primul tur de la Roland Garros dupa un meci dramatic

Marius Copil, locul 94 ATP, a pierdut în primul tur de pe tabloul principal de simplu masculin de la Roland Garros. Reprezentantul nostru a fost învins în cinci seturi pe Marco Cecchinato, scor 6-2, 7-6(4), 5-7, 2-6, 8-10.

Partida Simona Halep – Alison Riske este programată în cursul zilei de marți. Aici poți vedea alte rezultate de la Roland Garros pentru ziua de luni.

Marius Copil, învins în primul tur de la Roland Garros

marius copil tabela roland garros
marius copil tabela roland garros

Italianul, locul 72 ATP, a început prost meciul și a pierdut clar primul set cu 6-2. Mult mai echilibrat a fost actul secund, pe care Copil l-a câștigat la tie-break. Apoi, Cecchinato a avut o răbufnire de orgoliu și a luat următoarele două seturi. Pe cel de-al treilea cu 7-5, iar pe cel de-al patrulea cu 6-2. Decisivul a fost de-a dreptul dramatic, Copil pierzând cu 8-10!

În turul următor, Marco Cecchinato va întâlni un alt adversar de calibrul său. Pe argentinianul Marco Trungelliti, prezent pe tabloul principal din postura de lucky loser. Trungelliti l-a învins în patru seturi pe Bernard Tomic, scor 6-4, 5-7, 6-4, 6-4.

Trungelliti s-a întors de la Barcelona pentru a juca la Paris!

Interesant este că jucătorul din Argentina fusese eliminat încă din calificări, însă a beneficiat de abandonul de ultim moment al lui Nick Kyrgios. Organizatorii l-au sunat pentru a-i da marea veste într-un moment când el era deja la Barcelona. Nu a stat pe gânduri însă și s-a întors cu mașina până la Paris.