Longevitatea este dorită de foarte mulți oameni care caută tot felul de secrete și trucuri pentru a trăi cât mai mult. Cea mai longevivă familie de pe blog a dezvăluit ce ingrediente are supa mâncată adesea. Acest preparat culinar nu lipsește de la masa de prânz. Se face ușor.
Guinness World Record susține că cea mai longevivă familie de pe blog este Melis, care trăiește în Sardinia, Italia. Cei trei frați și cele șase surori au stabilit cel mai mare record de longevitate, obținând un titlul important.
Aceștia au cea mai mare vârstă combinată pentru nouă frați în viață. Vârsta lor colectivă însumează 818 ani și 205 zile. Cea mai în vârstă dintre frați este Consolata, care a dezvăluit care este secretul pe care îl are alături de rudele sale.
Mai exact, este vorba de o supă care nu lipsește niciodată de la masa de prânz. Aceasta este savurată alături de pâine și un pahar de vin roșu. Concret, cea mai longevivă familie din lume mănâncă mereu supa minestrone.
Potrivit express.co.uk, preparatul culinar se face simplu și rapid. Mary Berry, un cunoscut guru culinar, deține o versiune de primăvară. Rețeta de supă minestrone a fost descrisă drept un produs care „valorifică la maximum legumele de primăvară”.
Acest fel de mâncare conține o lingură și jumătate de ulei de măsline, 20 g de unt, o ceapă mare, tăiată mărunt, o jumătate de praz, 125 grame de cartofi, curățați de coajă și tăiați mărunt, și două bețișoare de țelină, tăiate mărunt.
De asemenea, supa minestrone mai are în compoziția sa 100 g de varză, un litru de supă de pui, de vită sau de legume, 200 g de roșii tocate, sare și piper și o lingură de pesto verde. Ingredientul din urmă este unul opțional.
Pentru a pregăti supa minestrone este nevoie de doar 30 de minute. În primul rând, se curăță și se taie mărunt toate legumele. În al doilea rând, se pune la încins uleiul într-o oală încăpătoare. Se adaugă ceapa, prazul și cartofii. Se sotează aproximativ cinci minute.
Legumele se gătesc până când încep să se înmoaie. Se amestecă din când în când pentru a evita ca acestea să se lipească de tigaie, mai ales cartofii. Când legumele sunt suficient de moi se pune și țelina. Se mai gătește supa câteva minute.
Supa minestrone este un preparat culinar care a fost lăudat de mulți medici. Aceștia susțin că mâncarea poate reduce colesterolul și poate îmbunătăți sănătatea intestinală. De asemenea, sprijină gestionarea greutății corporale.
În plus, reduce riscul de cancer al unei persoane. Supa tradițională italiană, pe bază de plante și legume, este uimitoare pentru sănătate pentru că este plină de vitamine. Mai mult decât atât, conține minerale și fibre.