Life

Ce înseamnă când visezi cadouri. Care este semnificația viselor despre Crăciun

Visele nu sunt deloc întâmplătoare, oamenii de știință fiind de părere că au o semnificație aparte, dar ce înseamnă când cadourile sunt subiectul principal?
12.12.2021 | 17:14
Ce inseamna cand visezi cadouri Care este semnificatia viselor despre Craciun
Visele din perioada sărbătorilor de Crăciun. Ce simbolizează cadourile. Sursa foto: Pinterestc.com
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre semnificația viselor, în special cele legate de perioada sărbătorilor de iarnă.

Visele despre Crăciun și implicit cele care au în prim-plan cadourile au o semnificație aparte. Ele reprezintă nerăbdarea de care oamenii dau dovadă.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au copii mici în familie sunt dornice să le ofere acestora cadourile pentru Moș Crăciun, în dimineața zilei de 25 decembrie.

Visele din perioada sărbătorilor de Crăciun. Ce simbolizează cadourile

Mihai Voropchievici este de părere că în perioada aceasta oamenii au o stare care le străbate tot corpul. De aici comunicarea benefică de care trebuie neapărat să profităm.

ADVERTISEMENT

Numerologul a mai precizat ce se întâmplă în cazul în care visăm clopoței de Crăciun. Se spune că aceștia semnifică o împrospătare a traiului. Sunetul clopoțeilor trezește ceva nou.

Cadourile reprezentative pentru perioada sărbătorilor de iarnă sugerează că oamenii apropiați de tine vor fi aproape în continuare.

ADVERTISEMENT

Când în visele tale apar tot felul de accesorii și decorațiuni de Crăciun atunci înseamnă că ai parte de bogăție și avere.

Moș Crăciun fără sanie, cu straie murdare sau cu ghetele rupte nu este deloc un vis de bun augur. Se spune că ele ne arată că sunt persoane rău intenționate în preajmă.

ADVERTISEMENT

Sunteți atenționați că v-ați luat prea multe în spate. De asemenea, pot fi advertismente care țin de partea medicală, de sănătate.

Vise care au legătură cu Crăciunul. Ce simbolizează ele

Pe de cealaltă parte, în cazul în care în vise apare un brad frumos, verde și împodobit atunci vei renaște. Orice copac pe care îl visezi și este verde este dătător de viață.

În plus, brazii care sunt acoperiți de zăpadă pot simboliza o reînnoire în existența celui care a visat, în timp ce copiii sunt asociați cu noi speranțe.

În aceeași notă, copiii nou-născuți înseamnă boală și probleme, dar probleme foarte rele. Nașterea lui Iisus înseamnă că ești un suflet evoluat, poți fi mentor sau învățător.

Totodată, visele care arată Ajunul Crăciunului simbolizează faptul că vei fi pus în fața unor posibilități importante, a unui nou statut în sfera socială.

ADVERTISEMENT