Life

Ce înseamnă când visezi pisici. Află ce semnificație are în dicționarul viselor

Semnificația viselor cu pisici. Ce înseamnă, de fapt, când visezi că te atacă o pisică sau când apare o pisică neagră în visele tale. Sunt multe semnificații.
30.04.2022 | 12:26
Ce inseamna cand visezi pisici Afla ce semnificatie are in dictionarul viselor
Ce înseamnă când visezi pisici. Află ce semnificație are în dicționarul viselor. Foto: Pixaby
ADVERTISEMENT

Dacă ai visat vreodată pisici și te-ai întrebat ce reprezintă, de fapt, acest lucru trebuie să afli că în spatele apariției în timpul somnului a acestor animale stau mai multe semnificații.

Ce înseamnă dacă visezi pisici

Specialiștii consideră că pisicile sunt asociate ale subconștientului iar atunci când le visăm înseamnă că acesta încearcă să ne transmită un mesaj.

ADVERTISEMENT

Apariția unei pisici în vis ne poate arăta faptul că cineva încearcă să ne înșele sau să ne creeze speranțe false. În același timp, poate fi vorba chiar despre o falsă credință personală.

Dacă visezi un copil ținând în brațe o pisică atunci este foarte posibil ca viața ta să se întâmple ceva important.

ADVERTISEMENT

Dacă pisica pe care o visezi este una agresivă, atunci trebuie să știi că cineva din viața ta nu este de încredere  și că cel mai probabil va face ceva pentru a te trăda, conform specialiștilor în vise.

Dacă în vis apare o pisică care zgârie, atunci acest lucru înseamnă că urmează să avem o ceartă cu o persoană de sex feminin.

ADVERTISEMENT

Dacă pisica apare în vis mieunând, interpretarea viselor ne arată că în anturajul tău există un prieten fals care vorbește pe la spatele tău.

Ce înseamnă dacă visăm o pisică neagră, de fapt

Dacă visăm că o pisică neagră, ea poate fi un avertisment alt subconștientului asupra propriei vieți pentru că s-ar putea să avem un comportament de autosabotare sau indică faptul că ne ignorăm instinctele.

ADVERTISEMENT

Dacă visăm o pisică neagră, acel lucru înseamnă după interpretarea viselor că avem o nesiguranță în a ne folosiți simțurile și instinctele.

De asemenea, dacă o pisică dispare din visul nostru, atunci putem avea parte de obstacole în viața profesională sau poate însemna că cineva din anturajul nostru ar putea să dispară.

Dacă pisica apare vorbind în vise atunci este necesar să facem schimbări legate de viața profesională.

Dacă în visul tău tu adopți o pisică, atunci specialiștii în vise spun că vom împărtăși ideile noastre cu cineva în viața reală.

ADVERTISEMENT