Life

Ce înseamnă când visezi un porumbel alb. E de rău dacă nu e alb?

Interpretarea viselor cu porumbei. Ce înseamnă, de fapt, atunci când visezi un porumbel alb sau multicolor. Este de rău dacă pasărea este neagră? Există mai multe semnificații.
14.05.2022 | 19:36
Ce inseamna cand visezi un porumbel alb E de rau daca nu e alb
Interpretarea viselor în care apar porumbei. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Dacă ai visat vreodată porumbei și te-ai întrebat ce reprezintă, atunci trebuie să afli ce înseamnă, de fapt, atunci când aceste păsări își fac apariția în timpul somnului. Semnificația este diferită în funcție de culoarea porumbelului.

E de bine sau de rău când visezi un porumbel alb?

Porumbelul a fost considerat întotdeauna un simbol al păcii, armoniei și amabilității. Experții în interpretarea viselor au explicat ce înseamnă atunci când o astfel de pasăre ne vizitează în timpul somnului. Astfel că, într-un vis, porumbelul alb este aducător de vești bune.

ADVERTISEMENT

Dacă visezi că pasărea zboară, înseamnă că că vei avea o viață liniștită și mult noroc. În cazul fetelor, porumbelul alb în vis anunță că se vor căsători în scurt timp.

Când visezi mai mulți porumbei albi, în zbor, ar putea fi un semn că în curând vei avea mai mulți oaspeți sau că vei primi vești de la cineva apropiat.

ADVERTISEMENT

Totodată, este de bun augur atunci când, în vis, hrănești pasărea din mâna ta, acest lucru prevestește că vor avea loc evenimente pline de bucurie în familie.

Ce înseamnă când visezi un porumbel negru

Visele pot avea multiple semnificații, iar porumbelul negru este simbolul ambelor sexe în societate. Astfel că, dacă ai visat o pasăre închisă la culoare există posibilitatea de a intra în curând într-o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Totodată, porumbelul negru poate prevesti faptul că vei avea o întâlnire de afaceri cu cineva de sex opus sau se poate lega o prietenie.

Ai visat un porumbel multicolor? Ce spune interpretarea visului

Chiar dacă semnele nu sunt la fel de bune ca atunci când visezi un porumbel alb, nici pasărea multicoloră nu prevestește răul.

ADVERTISEMENT

De obicei, porumbelul multicolor anunță că vei trece prin experiențe plăcute sau de neuitat. Totodată, acestea reprezintă angajamentul și dedicarea, depășirea limitelor și succesul.

Dacă porumbelul nu este multicolor, dar penele lui au nuanțe neobișnuite, există mai multe interpretări. Astfel, apariția unui păsări maro în vis este, de fapt, o atenționare că ar trebui să revii cu picioarele pe pământ. De asemenea, poate însemna că vei fi nevoit să faci alegeri dificile curând.

Un porumbel verde indică iertarea sau momentul oportun pentru a trece peste greșeala unei persoane care te-a rănit. Unul galben, pe de altă parte, arată că vei primi în curând vești importante sau este semnul unei căsătorii.

Culoarea roșie a păsării simbolizează putere, pasiune și noi începuturi. Acești porumbei sunt vestitori ai iubirii și ai emoțiilor puternice, conform visele.ro. 

ADVERTISEMENT