Life

Ce înseamnă diamantul verde de la Asia Express. Decizia finală în privința lui Connect-R și a lui Shift

Trei echipe s-au luptat să rămână în cursă în ediția a 5-a a sezonului 4 Asia Express. Connect-R și Shift au fost la un pas de a pleca acasă, dar au fost salvați de diamantul verde.
23.09.2021 | 14:32
Ce inseamna diamantul verde de la Asia Express Decizia finala in privinta lui ConnectR si a lui Shift
ADVERTISEMENT

În cea de-a cincea ediție a sezonului 4 Asia Expres trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. Lorelei și Zarug, Cuza și Emi, Connect-R și Shift au luptat din răsputeri și au reușit să termine probele dificile desfășurate pe străzile din Istanbul.

Chiar dacă au întâlnit numeroase obstacole, niciun concurent nu a vrut să cedeze și a luptat până la capăt.

ADVERTISEMENT

Connect-R și Shift au ajuns ultimii la Irina Fodor și au fost la un pas de eliminare. Au fost însă salvați de diamantul verde.

Ce înseamnă diamantul verde de la Asia Express

Trei echipe au fost nevoite să între în Cursa pentru Ultima Șansă. Cuza și Emi, și  Connect-R și Shift au ajuns ultimii la Irina cu o seară înainte, în timp ce Lorelei și Zarug au primit cele mai multe voturi din partea celorlalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Cele șase vedete au fost nevoite să facă față unor probe dificile pentru a rămâne în joc. Pe străzile din Istanbul concurenții au fost nevoiți să arate că au răbdare, ambiție, dar și spirit comercial. Din cauza efortului și a oboselii, Connect-R a avut unele probleme medicale, dar nu a vrut să cedeze și a continuat cursa.

La finalul Cursei de Ultima Șansă, toți au fost uimiți când au aflat ordinea în care au ajuns concurenții.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei ați supraviețuit. primii care au ajuns la mine au fost Zarug și Lorelai”, a anunțat prezentatoarea TV.

Aceștia au fost urmați de Cuza și Emi, în timp ce Connect-R și Shift au fost din nou ultimii.

“Am venit cam nepregătiți“, a spus Connect-R.

Decizia finală în privința lui Connect-R și a lui Shift

Astfel, prima echipă care a riscat să fie eliminată a fost cea formată din  Shift și Connect-R. Potrivit regulamentului, Irina Fodor a luat cufărul în care era diamantul care avea să le hotărască soarta celor doi concurenți. În cazul în care diamantul era roșu aceștia erau eliminați. Dacă era verde erau salvați și puteau continua cursa.

ADVERTISEMENT

Înainte de a deschide cutia au avut loc câteva momente emoționante. Ceilalți concurenții i-au aplaudat și i-au încurajat pe artiștii care se aflau la un pas de eliminare.

“Ne-am făcut o meserie nouă, am devenit încasatori profesioniști. Chiar am dat tot până în momentul ăsta, ce se întâmplă mai departe chiar nu ține de noi. (…)

Trebuie să știți că suntem doi sociopați prinși în lanțurile confortului de ceva timp. Nu facem altceva decât să stăm în studio, să facem meseria de care suntem dependenți cumva. Suntem doi prăjiți, ca să înțelegeți mai bine”, a spus Connect-R.

Irina Fodor a dat însă vestea cea mare. Diamantul din cutie a fost verde, așa că Shift și Connect-R continuă la Asia Express Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT