News

Ce înseamnă în astrologie Luna Nouă în Berbec, de pe 5 aprilie. Zodiile care vor fi influenţate de acest fenomen

03.04.2019 | 14:55
Ce inseamna in astrologie Luna Noua in Berbec de pe 5 aprilie Zodiile care vor fi influentate de acest fenomen

Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este intrarea Lunii Noi în semnul Berbec, de pe 5 aprilie. Efectele modificării astrologice se vor resimți nu doar asupra nativilor zodiei, ci asupra tuturor semnelor zodiacului. Pe scurt, perioada care urmează se poate defini printr-un singur cuvânt: schimbare.

Zodiile care vor fi influențate de Luna Nouă în Berbec

Când vine vorba despre iubire, modificările se manifestă în sensul ameliorării acestora, astfel că veți fi tolerant și confidenți cu partenerii de viață. Pe de altă parte, veștile nu sunt deloc bune pentru nativii care trăiesc singuri. Vine o perioadă în care deciziile vi se par tot mai greu de luat, așa că un om lângă ar fi fost ca o rază de soare. Din punct de vedere al sănătății, toți nativii se simt anxioși, storși de energie, vulnerabili și ușor de enervat. Cu toate că toți nativii zodiacului vor suferi mici modificări, există trei zodii cărora viața le va fi dată peste cap din data de 5 aprilie.

Ce înseamnă în astrologie Luna Nouă în Berbec, de pe 5 aprilie. Zodiile care vor fi infulenţate de acest fenomen
Ce înseamnă în astrologie Luna Nouă în Berbec, de pe 5 aprilie

Rac

Este momentul să îți afli misiunea. Până acum, te-ai învârtit prin viață rătăcitor, te-ai gândit la ceilalți și cum toate se întâmplă la momentul potrivit, acum este clipa perfectă pentru tine pentru a afla care îți e menirea. Este șansa de a te ridica și urma destinul.

Fecioară

Zilele acestea ies multe lucruri la iveală, chiar dacă ai depus mult efort pentru a le ține sub preș. De altfel, este timpul să renunțați la această luptă, să recunoașteți că nu sunteți perfecți și să vă reamintiți că greșeala este omenească.

Capricorn

Luna Nouă este în Berbec, ceea ce vă transformă și obligă să vă întoarceți privirea către propriile trăiri. Nu vă mai luptați cu trecutul și acceptați trecerea timpului.