News

Ce înseamnă Luna Nouă în Gemeni din punct de vedere astrologic și cum influențează fiecare zodie

22.05.2019 | 18:40
Ce inseamna Luna Noua in Gemeni din punct de vedere astrologic si cum influenteaza fiecare zodie
Luna Nouă în Gemeni, cel mai important fenomen astral de la începutul verii foto: pixabay.com

Luna Nouă în Gemeni este fenomenul astrologic care deschide vara. Evenimentul astral se produce în data de 3 iunie și vine cu implicații deosebite pentru toți nativii. Influența lunii asupra zodiilor este una deosebită, care se accentuează în această perioadă. În continuare vom vedea care sunt nativii avantajați și care vor avea viața dată peste cap de Luna Nouă în Gemeni.

Ce aduce Luna Nouă în Gemeni pentru fiecare zodie

Luna Nouă în Gemeni vine cu mesaje pentru fiecare zodie. Pentru unii, acestea sunt pozitive și anunță schimbări favorabile în viața lor. În schimb, pentru alții, acest eveniment poate să le bulverseze viața și să aducă sensibilitate exagerată. Cert este că momentul este unul foarte important și că va influența cu siguranță viața fiecărui nativ. În continuare, vom vedea ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte.

Berbec

Berbecii pot primi mesaje importante de la depărtare, vești bune din punct de vedere financiar. Luna este cea care guvernează familia în astrograma Berbecilor, deci să cei singuri se pot aștepta să găsească persoana potrivită, alături de care să întemeieze o familie. Totodată, este influențată și comunicarea, așa că acești nativi vor fi în centrul atenției.

Luna Noua Gemeni
Luna Nouî în Gemeni are loc în data de 3 iunie foto: mysticalraven.com

Taur

Taurii pot primi vești legate de bani, lucruri care să le dea stabilitate și securitate. Este o perioadă prielnică pentru investiții, iar aceștia ar trebui să scoată maximul acum. Luna nouă îi îndeamnă să iasă din zona de confort, dar va fi în avantajul lor, pentru că au ocazia să acumuleze noi cunoștințe.

Gemeni

Gemenii se reinventează și se pun pe primul plan. Este un moment astrologic crucial pentru acești nativi, care au acum ocazia să facă o schimbare majoră în viața lor. Poate fi momentul să-și facă noi prieteni sau să schimbe locul de muncă. Astrele sunt de partea lor și îi ajută în deciziile pe care le vor lua.

Rac

Racii pot depăși unele obstacole sau probleme de sănătate. Luna este ghidul astral al acestor nativi și este alături de ei în ceea ce își propun. Au acum ocazia să rezolve unele aspecte din trecut și să aibă câștig de cauză în unele conflicte cu persoane care le vor răul.

Leu

Leii trebuie să decidă care le sunt prioritățile și să nu se mai lase influențați de persoane care nu le vor neapărat binele. Prieteniile sănătoase pot juca un rol foarte important și acum au șansa de a vedea cu adevărat pe cine pot să conteze și cine sunt cei care vor doar să profite de pe urma lor.

Fecioară

Fecioarele pot avea de câștigat în planul carierei și vor fi foarte preocupate de viața profesională. Se simt protejate de astre și își pot asuma unele riscuri pe care până acum nu le-ar fi asumat. Dacă sunt bântuite de unele experiențe din trecut, acum ar fi cazul să le uite și să meargă mai departe.

Balanță

Pentru Balanțe pot apărea oportunități de avansare în carieră, pot să rezolve unele probleme spinoase legate de familie. Unii dintre nativi se vor gândi să plece în străinătate, alții vor dori să facă o schimbare majoră în viață. Va fi o perioadă interesantă pentru această zodie.

Scorpion

Pentru Scorpioni, Luna Nouă în Berbec vine cu unele probleme în relație, posibile neînțelegeri legate de bani sau de un împrumut. Se anunță îngrijorări, însă acestea vor trece în câteva zile. Trebuie doar să nu se precipite și să facă unele greșeli de comunicare.

Săgetător

Săgetătorii pot primi vești bune în planul afacerilor, lucrurile încep să se miște în viața lor profesională. Sunt cu un pas în fața rivalilor și pare că tot ce vor să facă le iese. Tot ce trebuie să facă este să nu se încumete la riscuri inutile și să își vadă de drumul lor.

Capricorn

Luna Nouă în Gemeni aduce pentru Capricorni vești bune la locul de muncă. S-ar putea să beneficieze de o mărire de salariu sau de o promovare. Dispar și unele probleme de sănătate, însă nu ar trebui să facă excese și să creadă că nimic rău nu li se poate întâmpla.

Vărsător

Vărsătorii pot să își pună creatitivatea la treabă și să își arate adevăratul potențial. Cei care au o relație de ceva vreme s-ar putea să primească o veste surpriză: un copil ar putea să apară în viața lor. Totodată, Luna Nouă îi îndeamnă la sinceritate și la recunoașterea unor greșeli din trecut.

Pești

Peștii vor fi și mai sensibili în această perioadă, iar acest lucrur s-a putea să le bulverseze viața. Simt că nu pot comunica așa cum trebuie cu cei din jur și au tendința să îi judece prea aspru pe ceilalți. Vor trebui să trateze fiecare situație delicată cu precauție, pentru că nu este un moment bun să își asume riscuri.